Ειδησεογραφικό site

Πολύδωρας: «Η Ν.Δ. έγινε παράγκα του Σαμαρά»

67

«Το μεγάλο μαγαζί της κεντροδεξιάς της Νέας Δημοκρατίας δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο ένα μικρό μαγαζί η παράγκα του Σαμαρά, μια συμμορία που έχει κάνει κατάληψη στη Νέα Δημοκρατία» δήλωσε στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο ο Βύρων Πολύδωρας, Πρόεδρος της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό».

«Τι απέμεινε από τη Ν.Δ.» αναρωτήθηκε ο κ. Πολύδωρας και συμπλήρωσε: «Ο λαός πεθαίνει κι αυτοί ψάχνουν ψευδώνυμο για το κόμμα που θέλουν να το κάνουν ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. Τίποτα από την παλιά Ελλάδα θα υπάρξει;

Αναφερόμενος στην προσπάθεια διάσωσης της Ελλάδας και στο success story είπε: «Αφού έχουμε 140.000 αστέγους 30% ανεργία, 7.000 αυτοκτονίες, γέροντες να πεθαίνουν χωρίς φάρμακα και εγκαταλειμμένη γεωργία, ενώ έχουμε επενδύσεις για το Ελληνικό, δεν μπορεί να γίνει κανένας λόγος για Νέα Ελλάδα. Ποιά είναι η Ευρώπη; Η συμμορία της Μέρκελ δίνει εντολές για να σώσει την Ελλάδα, αδιαφορεί για την Ουρκανία και δίνει το βραβείο της ντροπής στην Eurovision», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πολύδωρας.

Για την διαγραφή του από τη Ν.Δ. και την διαφοροποίησή του ο κ. Πολύδωρας σημείωσε: «Έχω κάνει αμαρτίες. Πριν με διαγράψουν έχω δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αυτή, γιατί δεν ήθελα να είμαι με τον Τσίπρα. Ποτέ δεν υποστήριξα τον Σαμαρά. Προσπαθούσα να τους αλλάξω μυαλά. Αν ο λαός θέλει τον Σαμαρά τον προτρέπω να τον επιλέξει. Εγώ όμως δεν μπορώ να μην βγω μπροστά και να φωνάξω. Είμαι με το λαό κι όχι με τους δοσίλογους».

Ο κατακερματισμός της δεξιάς σχολιάστηκε από τον κ. Πολύδωρα και δήλωσε: Με τον Σαμαρά δεν μπορώ να συνυπάρξω, ούτε τώρα, ούτε και την επόμενη ημέρα, ενώ αναφερόμενος στον Κώστα Καραμανλή σημείωσε «δεν θέλω να απαντήσω αν θα μπορούσα να συνυπάρξω μαζί του, γιατί δεν θέλω να τον εκθέσω».

Σχετικά με τις ευρωεκλογές και το πολυσυζητημένο πρόσωπο στο ευρωδέλτιο του κόμματός του, τον τραγουδιστή Μάκη Χριστοδουλόπουλο, ο κ. Πολύδωρας ανέφερε:

«Όσοι έχουν διδακτορικά, ενοχλήθηκαν από την συμμετοχή του Χριστοδουλόπουλου στο ευρωψηφοδέλτιο. Τι να έβαζα κάτι παπαγαλάκια του Χάρβαρντ; Ο Μάκης, είναι ρομά, είναι δημοφιλής και επιτυχημένος».

Τα σχόλια είναι κλειστά.