Ειδησεογραφικό site

ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Τσίπρας παραχαράσσει την Ιστορία

36

Για παραχάραξη της Ιστορίας κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι έχει καταστεί φανερό ότι «ο μεγάλος εχθρός του κ Τσίπρα για την ατελέσφορη έφοδό του προς την εξουσία είναι το ΠΑΣΟΚ».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, η συνέντευξη του κ. Τσίπρα στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» αποτελεί ένα ακόμη μνημείο διχασμού, λαϊκισμού και δημαγωγίας.

Υποστηρίζει ότι ο κ. Τσίπρας «με ωμό και κυνικό τρόπο των βουλευτών της νεοναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, στο δήθεν  μέτωπο των 139 βουλευτών για τη «μικρή» ΔΕΗ. Το ΚΚΕ πάντως δεν νομίζουμε ότι εξουσιοδότησε τον κ. Τσίπρα να μιλάει εξ ονόματός του».

Παράλληλα εκφράζεται η άποψη ότι ο κ. Τσίπρας παραχάραξε την Ιστορία, καθώς τονίζεται ότι «στην επέτειο των 40 χρόνων της Μεταπολίτευσης προσπαθεί να σπιλώσει βάναυσα ακόμα και την ιστορική σημασία της μεγάλης Αλλαγής που έφερε ο λαός μας το 1981 με τον Ανδρέα Παπανδρέου και  την αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία  άλλαξε τη μοίρα της χώρας».

Καταλήγοντας το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι ο μεγάλος εχθρός του κ. Τσίπρα «για την ατελέσφορη έφοδό του προς την εξουσία είναι το ΠΑΣΟΚ, η ιστορία του και η μεγάλη προσφορά του στη χώρα. Για αυτό άλλωστε του επιτίθεται με λύσσα, χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη».

Τα σχόλια είναι κλειστά.