Ειδησεογραφικό site

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ

43

Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Γρηγόρης Δημητριάδης στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τοποθέτηση της διοίκησης τόσο στον ΟΑΣΑ (Αστικές Συγκοινωνίες) όσο και την ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) αναμένεται από τον αρμόδιο υπουργό Χρήστο Σπίρτζη εντός των επόμενων ημερών.

Σημειώνεται, ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης ανέλαβε τα ηνία του ΟΑΣΑ τον Δεκέμβριο του 2013.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι τον περασμένο μήνα ο κ. Δημητριάδης είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με τις δηλώσεις του περί φυλάκισης των πολιτών που θα συλλαμβάνονταν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς χωρίς εισιτήριο.

Ο υπουργός Υποδομών είχε προαναγγείλει τότε με δηλώσεις του την καρατόμηση του κ. Δημητριάδη, εξαιτίας ακριβώς της πρότασής του για αλλαγή του ποινικού κώδικα, ώστε να τιμωρούνται ακόμα και με φυλάκιση όσοι χρησιμοποιούν μέσα μαζικής μεταφοράς χωρίς εισιτήριο. Ο κ. Σπίρτζης είχε, μάλιστα, υπαινιχθεί πως το υψηλόβαθμο στέλεχος του οργανισμού αστικών συγκοινωνιών συμβουλεύει και τους εκπροσώπους των δανειστών, καθώς, όπως είπε, ανάλογη πρόταση του έκαναν και οι λεγόμενοι Θεσμοί.

Τα σχόλια είναι κλειστά.