Ειδησεογραφικό site

Ο Σταύρος Θεοδωράκης διέγραψε με SMS στέλεχος του Ποταμιού!

58

Την διαγραφή ενός από τα στελέχη του, του υποψήφιου ευρωβουλευτή Κωνσταντίνου Πατέστου, του ανακοίνωσε μέσω sms ο ιδρυτής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του στο facebook, ο κ. Πατέστος, έλαβε από το Σταύρο Θεοδωράκη, μήνυμα στο οποίο ανέφερε: «Για κάποιους λόγους που δεν αντιλαμβάνομαι πυροβολείς συνεχώς Το Ποτάμι. Περίμενα κάποια τιμιώτερη συμπεριφορά από εσένα. Σε κάθε περίπτωση καλό δρόμο και καλή τύχη».

Τι ανέφερε στην ανάρτησή του ο κ. Πατέστος:

«Πριν λίγο έστειλα στην Πανελλήνια Επιτροπή τού Ποταμιού τα εξής:

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, έχουμε -για μένα, τουλάχιστον- δυσάρεστες εξελίξεις, που θυμίζουν άλλα κόμματα και άλλες εποχές.

Σήμερα το απόγευμα, για την ακρίβεια στις 18 και 16 έλαβα το παρακάτω SMS από τον Ιδρυτή τού Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη:

«Για κάποιους λόγους που δεν αντιλαμβάνομαι πυροβολείς συνεχώς Το Ποτάμι. Περίμενα κάποια τιμιώτερη συμπεριφορά από εσένα. Σε κάθε περίπτωση καλό δρόμο και καλή τύχη».

Η απάντησή μου: «Αν έτσι το αντιλαμβάνεσαι… Πιστεύω και σε σένα και στο Ποτάμι, πιστεύω όμως και στην ενεργό συμμετοχή και στην εποικοδομητική κριτική. Σταύρο, αλλιώς μου τα έλεγες όταν με έχρισες υποψήφιο [ευρωβουλευτή]… Δίνω μικρές καθημερινές μάχες για σένα και Το Ποτάμι, εύχομαι να κάνουν το ίδιο οι πρόσφατοι «φίλοι» σου… Όσο για τιμιότητα και καθαρά πράγματα, μάλλον δεν με ξέρεις, ρώτησε να μάθεις…»

Λυπάμαι πολύ, ο καθένας και η καθεμία ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Κομπάρσος σε ντεμέκ πρωταγωνιστές δεν θα γίνω ποτέ, συγχωρέστε με…».

Πηγή: parapolitika.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.