Ειδησεογραφικό site

Ο Ερντογάν εκτός εαυτού: Χτυπάει με γροθιά πολίτη, την ώρα που τον φυγαδεύουν (Βίντεο)

68

Ενα απίστευτο βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στη Σόμα, όπου την ώρα που τον φυγαδεύουν σε σούπερ μάρκετ, χτυπά με γροθιά έναν πολίτη που διαμαρτύρεται.

Οπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Ζαμάν, αφότου επισκέφθηκε το μοιραίο ανθρακωρυχείο, ο Ταγίπ Ερντογάν μετέβη στο δημαρχείο της μικρής αυτής πόλης της δυτικής Τουρκίας, προκειμένου να δώσει συνέντευξη Τύπου για το τραγικό δυστύχημα στο ανθρακωρυχείο που έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή 282 ανθρώπων.

Μετά το τέλος της συνέντευξης, αποχώρησε από το κτίριο εν μέσω σφοδρών αποδοκιμασιών και εκκλήσεων για παραίτηση από συγκεντρωμένους πολίτες.

Οταν εκείνος βγήκε από το αυτοκίνητό του, εξαγριωμένοι πολίτες τον υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες .

Εμπλεκόμενος σε μία διαμάχη με έναν εξ αυτών, ο Ερντογάν εμφανίστηκε ενοχλημένος και με έκδηλο το θυμό στο πρόσωπό του για τις διαδηλώσεις εναντίον του από τους κατοίκους της Σόμα.

Παρά το γεγονός, ότι ήταν περικυκλωμένος από ισχυρή φρουρά και αστυνομικούς, ο Ερντογάν δυσκολεύτηκε να βαδίσει στους δρόμους που βρίσκονται κοντά στο δημαρχείο της Σόμα. Μαζί με άλλους αξιωματούχους που τον συνόδευαν, προχώρησε αναζητώντας καταφύγιο σε ένα σούπερ μάρκετ, όπου η κάμερα τον συνέλαβε να χτυπά με γροθιά έναν πολίτη.

Η τηλεοπτική υπηρεσία της Hürriyet δημοσιεύει με τη σειρά της το ίδιο βίντεο με τον Τούρκο πρωθυπουργό τη στιγμή της εισόδου του στο σούπερ μάρκετ.

Πηγή: Today’s Zaman, Hürriyet

Τα σχόλια είναι κλειστά.