Ειδησεογραφικό site

Ο Αμπαούντ πρώτα σκόρπισε το θάνατο στο Παρίσι και μετά πήγε για μπίρες και χασίς

49

Χαλαρός στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας, πίνοντας μπίρα και καπνίζοντας χασίς κυκλοφορούσε ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ λίγες ώρες μετά τον όλεθρο που σκόρπισε μαζί με τους υπόλοιπους τρομοκράτες στο Παρίσι.

Η μεσίτρια Αμέλ Αλλά που μίλησε στο Sky News, δηλώνει σίγουρη ότι ήταν ο Αμπαούντ που είδε σε δρόμο της γαλλικής πρωτεύουσας μαζί με μια άλλη ομάδα Μουσουλμάνων.

«Τον είδα να φοράει ένα μακρύ ρούχο όπως αυτό που φοράνε οι Μουσουλμάνοι έξω από ένα κτήριο μαζί με άλλα 8-10 άτομα. Αυτός είναι ένας δρόμος τον οποίο περνάω κάθε ημέρα. Ανταλλάσσουμε καλημέρες με όλους αυτούς εκεί. Κάθε ημέρα βρίσκονται εκεί αλλά αυτός μου κίνησε το ενδιαφέρον γιατί φορούσε ένα μακρύ ρούχο με ένα καπέλο. Οι υπόλοιποι φορούσαν κανονικά ρούχα» περιγράφει η Αλλά.

«Στη συνέχεια είδα στην τηλεόραση τις εικόνες και η αδερφή μου είπε «αυτός δεν είναι ο τύπος που είδαμε τις προάλλες;» Είμαι 99,9% σίγουρη ότι ήταν αυτός, είναι τρελό» προσθέτει.

«Ήταν εκεί χαλαρός, κάπνιζε χασίς και έπινε μπύρες. Τους άλλους τους βλέπω συνέχεια εκεί, τους ξέρω» κατέληξε στη σοκαριστική περιγραφή της η μεσίτρια.

Εν τω μεταξύ, όπως αποκαλύφθηκε, οι κάμερες ασφαλείας σταθμού του μετρό στο Παρίσι είχαν καταγράψει τον Αμπααούντ περίπου στις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής, λίγα λεπτά αφότου εκδηλώθηκαν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα. Το βίντεο από το κύκλωμα παρακολούθησης τον «έπιασε» στο σταθμό του μετρό που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 250 μέτρων από το σημείο όπου βρέθηκε εγκαταλελειμμένο ένα μαύρο seat αυτοκίνητο, γεμάτο με όπλα και εκρηκτικά, το οποίο και πιστεύεται ότι χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.