Ειδησεογραφικό site

Ολυμπιακός: Μιλιβόγεβιτς ο… τελευταίος!

34

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ο οποίος ήρθε τα μεσάνυχτα στην Αθήνα πρόκειται να αποτελέσει το τελευταίο απόκτημα του Ολυμπιακού για την μεταγραφική περίοδο η οποία ολοκληρώνεται σήμερα.

Ο Σέρβος αποκτήθηκε χθες δανεικός από την Άντερλεχτ, ενεργοποιώντας άμεσα την συμφωνία που είχαν με τους Βέλγους όταν διαπίστωσαν ότι η απόκτηση του Ντιόπ δεν μπορεί να προχωρήσει λόγω των δυσκολιών που αντιμετώπιζε η Λεβάντε να βρει αντικαταστάτη.

Ο Σέρβος διεθνής (επτά παιχνίδια) έχει κάνει κανονικά προετοιμασία και είναι έτοιμος. Έχει αγωνιστεί στα τρία πρώτα ματς του βελγικού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα με τη Μουσκρόν, την Οστάνδη και τη Σαρλερουά και δεν θέλει χρόνο από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά για να «δέσει» με την ομάδα.

Σύμφωνα με τους Βέλγους, η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό γίνεται με δανεισμό και οψιόν αγοράς, οι Πειραιώτες όμως δεν έχουν αναφέρει τίποτα για τη συμφωνία με την Αντερλεχτ και σήμερα θα γνωστοποιήσουν τη διαδικασία της μεταγραφής.

Μετά την απόκτηση του Μιλιβόγεβιτς οι μετεγγραφές φαίνεται πως τελείωσαν για τον Ολυμπιακό στην μεταγραφική περίοδο η οποία ολοκληρώνεται σήμερα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.