Ειδησεογραφικό site

Ολυμπιακός: Κάλεσμα στον κόσμο από Μίτσελ και Βαλβέρδε για UNICEF

38

Τη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού στο αυριανό σημαντικό φιλικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ζητούν με δηλώσεις τους οι προπονητές των δύο ομάδων, Μίτσελ και Βαλβέρδε, καθώς τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στη UNICEF.

Ο πρώην τεχνικός των Πειραιωτών και νυν των Βάσκων, Ερνέστο Βαλβέρδε, χαρακτήρισε «μεγάλη τιμή για την ομάδα μου που θα παίξει με τον Ολυμπιακό» και πρόσθεσε: «Για μένα είναι ιδιαίτερη η στιγμή διότι επιστρέφω στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ένα γήπεδο που γνωρίζω πάρα πολύ καλά και που έζησα πολύ όμορφες στιγμές.

Ο αγώνας γίνεται ακόμη πιο ξεχωριστός διότι με τα έσοδά του θα ενισχυθεί η UNICEF, έναν οργανισμό που βοηθάει τον κόσμο που έχει ανάγκη. Το γεγονός ότι η Αθλέτικ μπορεί να συμμετάσχει σε ένα τέτοιο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό μας κάνει περήφανους κι ελπίζουμε να δούμε πολλούς φιλάθλους και να προσφέρουμε όμορφο θέαμα».

Ο Μίτσελ από την πλευρά του επισήμανε: «Παίζουμε ένα παιχνίδι απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, όχι μόνο για να παρουσιάσουμε την ομάδα και τους νέους παίκτες, αλλά όπως γνωρίζουν όλοι παίζουμε και για την UNICEF. Περιμένουμε τον κόσμο για μία σπουδαία βραδιά απέναντι σε μία δυνατή ομάδα κι ελπίζουμε σε μία όμορφη παρουσίαση».

Τα σχόλια είναι κλειστά.