Ειδησεογραφικό site

Ολοκληρώθηκαν τα συλλαλητήρια κατά του προϋπολογισμού

44

 Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ μπροστά στο Κοινοβούλιο εκφράζοντας την αντίθεσή τους στον προϋπολογισμό αλλά και στην πολιτική της κυβέρνησης.

Στην κυκλοφορία δόθηκε η λεωφόρος Αμαλίας μπροστά από το Κοινοβούλιο και η οδός Πανεπιστημίου. Κλειστή παραμένει η Βασιλίσσης Σοφίας.

Ο μεγαλύτερος όγκος των συγκεντρωμένων διαλύθηκε λίγο πριν τις 21:00, ωστόσο στην πλατεία παραμένουν λίγοι διαδηλωτές.

Ξεχωριστή συγκέντρωση πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας προσερχόμενος στη συγκέντρωση  δήλωσε μεταξύ άλλων πως «εν έτη 2014 δεν επιτρέπεται να ζούμε με ψίχουλα, δεν αντέχουμε άλλο να ζούμε με ψίχουλα στο όνομα της ανθρωπιστικής κρίσης, όπως μας υπόσχονται και οι δύο».

Περίπου στις 19:00 οι εκατοντάδες διαδηλωτές του ΠΑΜΕ, οι οποίοι πραγματοποίησαν πορεία από την Ομόνοια, έφτασαν στο Σύνταγμα και κατέληξαν στην οδό Φιλελλήνων.

Συγκεντρώσεις και πορείες διοργανώθηκαν το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη ψήφιση του προϋπολογισμού στη Βουλή.

Παγκρήτιο συλλαλητήριο, κατά του προϋπολογισμού, πραγματοποιήθηκε και στο κέντρο του Ηρακλείου.

Με κεντρικό σύνθημα «Όλοι μαζί να βάλουμε τέλος στον εργασιακό μεσαίωνα και τον κοινωνικό μαρασμό» τα Εργατικά Κέντρα της Κρήτης, φορείς και πολίτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας και μετά τις ομιλίες των εκπρόσωπων των συνδικάτων ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 21:00  χωρίς να σημειωθούν επεισόδια και εντάσεις.

Πηγή: naftemporiki.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.