Ειδησεογραφικό site

Οι One Direction στην κορυφή των American Music Awards

110

Τα αμερικανικά βραβεία μουσικής (American Music Awards 2013) απονεμήθηκαν το βράδυ της Κυριακής, στο Nokia Theatre του Λος Άντζελες, σε μια εντυπωσιακή τελετή όπου όλα, σχεδόν, τα αστέρια της διεθνούς σκηνής έδωσαν ένα βροντερό «παρών».

Πολλοί αγαπημένοι Βρετανοί καλλιτέχνες έφυγαν από το αμερικανικό έδαφος με βραβείο στο χέρι, ενώ άλλοι ανέβηκαν στη σκηνή και εντυπωσίασαν το κοινό με τις εμφανίσεις τους. Μεγάλοι νικητές της βραδιάς αναδείχθηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο, οι One Direction, καθώς απέσπασαν τρία από τα σημαντικότερα βραβεία της διοργάνωσης και εκλέχτηκαν καλύτερο συγκρότημα της χρονιάς, ενώ ο Sam Smith και η Katy Perry αναδείχτηκαν καλύτεροι τραγουδιστές της χρονιάς που πέρασε.

Η 24χρονη Iggy Azalea, από την Αυστραλία, απέσπασε το βραβείο του καλύτερου rap/hip-hop άλμπουμ, αφήνοντας εκτός βραβείων τους βετεράνους του είδους, Eminem και Drake.

Την βραδιά άνοιξε η 24χρονη Taylor Swift ερμηνεύοντας το νέο τραγούδι της, «Blank Space», σε πρώτη παγκόσμια τηλεοπτική μετάδοση, ενώ στη συνέχεια παρέλαβε το νέο τιμητικό βραβείο της διοργάνωσης «Αward for Excellence» από την Diana Ross.

Η 45χρονη Jennifer Lopez έκλεισε τη λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων μαζί με τη ράπερ Iggy Azalea, τραγουδώντας την τελευταία τους επιτυχία με τίτλο «Booty» και κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τον αποκαλυπτικό χορό τους.

 

Οι νικητές των βραβείων

Favorite Pop/Rock Band/Duo/Group
One Direction

Favorite Rap/Hip-Hop Album
Iggy Azalea, «The New Classic»

Favorite Latin Artist
Enrique Iglesias

Favorite Pop/Rock Male Artist
Sam Smith

Favorite Country Male
Luke Bryan

Favorite Album – Pop/Rock
One Direction, «Midnight Memories»

Favorite Female Artist – Pop/Rock
Katy Perry

Favorite Alternative Artist
Imagine Dragons

Favorite Artist – Rap/Hip-Hop
Iggy Azalea

Η 45χρονη Jennifer Lopez έκλεισε τη λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων μαζί με τη ράπερ Iggy Azalea.

Dick Clark Award for Excellence
Taylor Swift

Favorite Country Album
Brantley Gilbert, «Just As I Am»

Artist of the Year
One Direction.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.