Ειδησεογραφικό site

Οι Atenistas γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στο κέντρο

64

Τέσσερις μέρες πριν τα Χριστούγεννα και πιο συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου οι Atenistas διοργανώνουν μια χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης στη οδό Αιόλου.

Από τις 12:00 ως τις 16:00 όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να προσέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με βιβλία (σε καλή κατάσταση), δίσκους και dvd ή και άλλα αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούν πλέον και να τα ανταλλάξουν, αφήνοντας τα πάνω στους πάγκους, με άλλα αντικείμενα.

Μουσικές πολλές… Ο ραδιοφωνικός σταθμός Εν Λευκώ 87.7 θα βάζει πλαισιώσει μουσικά την εκδήλωση καθώς επίσης, στον χώρο, θα βρίσκεται και η χορωδία από το Απολλώνιο Ωδείο.

Επίσης, όσοι παρευρεθούν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν ζεστό αρωματισμένο κρασί όπως επίσης και κεράσματα. Όσοι θέλουν, μπορούν να φέρουν τα δικά τους γλυκίσματα και να κεράσουν τον κόσμο.

Όμως, οι εκπλήξεις που επιφυλάσσουν οι Atenistas στους Αθηναίους είναι μοναδικές. Αν είστε στους πρώτους 200 που θα συμμετέχουν στην ανταλλαγή βιβλίων μπαίνετε σε κλήρωση για δώρα…

atenistas2atenistas4

atenistas3

Πηγή: 7imeres.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.