Ειδησεογραφικό site

Ξεκάθαρο μήνυμα Παναγούλη στον Τσίπρα: Είμαι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ βουλευτής – Να μην με υπολογίζει η κυβέρνηση

23

«Αντιδημοκρατική» χαρακτηρίζει την διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Στάθης Παναγούλης, με νέα επιστολή του που ερμηνεύεται από τους περισσότερους ως ξεκάθαρο μήνυμα προς το Μέγαρο Μαξίμου να μην υπολογίζουν στην δική του στήριξη στα επόμενα κρίσιμα νομοσχέδια.

Μετά την διαφοροποίησή του στην ψηφοφορία του τελευταίου πολυνομοσχεδίου και την διαγραφή του από τον πρόεδρο της ΚΟ του κυβερνητικού κόμματος Αλέξη Τσίπρα, διέρρευσαν πληροφορίες που ήθελαν τον κ. Παναγούλη να μην αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την συνολική πολιτική της κυβέρνησης.

Ο ίδιος ωστόσο με την νέα του παρέμβαση επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «είμαι αναγκασμένος να σας δηλώσω ότι θα λειτουργώ ως ανεξάρτητος βουλευτής, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα όλων εκείνων των συμπολιτών μας που εδώ και πέντε χρόνια πλήττονται βάναυσα από τα μνημόνια» και προσθέτει «ζητώ συγνώμη από τον ελληνικό λαό για νόμους που ψήφισα εγώ. Είχα όμως την πεποίθηση ότι θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα και ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκεται ήδη δέκα μήνες στην εξουσία και στην οποία τόσο πολύ είχε πιστέψει ο Λαός μας, κάποια στιγμή θα αντιστεκόταν και θα έλεγε ένα μεγάλο ΟΧΙ στους δανειστές και τοκογλύφους».

Τα σχόλια είναι κλειστά.