Ειδησεογραφικό site

Ξανά στον ΑΝΤ1 η Ναταλία Γερμανού

105

Μπορεί να αποτελούσε κομμάτι του σταθμού μέχρι πριν από μερικούς μήνες, οπότε και μετακινήθηκε στο Ε, αλλά όλα δείχνουν ότι η Ναταλία Γερμανού θα γυρίσει στα παλιά. Μάλιστα, η τηλεοπτική της αυτή επιστροφή συνοδεύεται και με αντίστοιχο τρέιλερ μιας και η παρουσιάστρια του «Μη χανόμαστε!», θα εμφανιστεί στον ημιτελικό του DWTS 5.

Η Ναταλία Γερμανού θα παρουσιάστρια μία special guest χορογραφία, που αναμένεται να εντυπωσιάσει. Καθισμένη οκλαδόν και βλέποντας ευθεία στην κάμερα ακούγεται να λέει: «Εγώ θα χορεύω εδώ. Και εκείνοι που θα κάθονται εκεί δεν θα έχουν καμία άλλη επιλογή παρά να μου βάλουν 10». Έντονο ενδιαφέρον έχει επίσης, ότι η παρουσιάστρια θα εμφανιστεί ξανά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, έπειτα από 7 μήνες, και το «τηλεοπτικό διαζύγιο» που είχε με το σταθμό, διατηρώντας ωστόσο τις άψογες σχέσεις της με το κανάλι και, ειδικά, με τον διευθυντή προγράμματος και κριτή του DWTS 5, Γιάννη Λάτσιο.

Όσον αφορά στο χορευτικό, πρόκειται για μια ομαδική χορογραφία της Claudia Anna Stojia όπου η Ναταλία θα είναι το κεντρικό πρόσωπο και θα πλαισιώνεται από χορεύτριες.

Αυτή θα είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Ναταλίας, μετά τις έντονες φήμες για χωρισμό από τον Μάνο Ιωάννου, που κάνει το γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.