Ειδησεογραφικό site

Νικολόπουλος: Καταψηφίζω το πολυνομοσχέδιο, το ίδιο θα κάνω για το Ασφαλιστικό

36

Την πρόθεση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκου Νικολόπουλου να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο στη σημερινή ψηφοφορία στην Ολομέλεια αποκαλύπτει η εφημερίδα «Τα ΝΕΑ».

«Μείον έναν μετράει, εκτός απροόπτου, από απόψε η… τρεμάμενη κυβερνητική πλειοψηφία την οποία συγκροτούν ο αγαπημένος ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα «Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Έλληνες». Όπως εγκύρως ενημερώθηκα, ο «μείον ένας», ο οποίος (φέρεται ότι) περιορίζει την πλειοψηφία που κυβερνά στις 154 έδρες, είναι ο γνωστός λατρεμένος σταρ της στήλης Νίκος «Γέροντα η ευχή» Νικολόπουλος» γράφει στη στήλη του ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Ο δημοσιογράφος υποστηρίζει, τέλος, ότι ο κ. Νικολόπουλος δέχθηκε τηλεφώνημα την Τετάρτη από τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος, όμως, δεν φαίνεται ότι κατάφερε να τον μεταπείσει.

Την πρόθεσή του επιβεβαίωσε ο ίδιος ο βουλευτής μιλώντας το πρωι της Πέμπτης στον ΑΝΤ1.

Όπως δήλωσε διαφωνεί με τις διατάξεις για τους πλειστηριασμούς ακινήτων προσθέτοντας ότι την ίδια στάση θα κρατήσει και για το Ασφαλιστικό.

«Κάποιοι από εμάς είμαστε τη Βουλή, εκπροσωπώντας μερίδα της κοινωνίας που πίστεψε ότι θα υπερασπιστούμε τις κόκκινες γραμμές μας» είπε ο βουευτής των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε ότι «κάποιοι προσπαθούν να βάλουν κάτω από το χαλί τις κόκκινες γραμμές για την προστασία της πρώτης κατοικίας»

Ερωτηθείς για το μέλλον του στους ΑΝΕΛ ο κ. Νικολόπουλος παρέπεμψε στον Πάνο Καμμένο: «Εγώ θα ήθελα οι βίοι μας να είναι παράλληλοι και να συνεχίσω να συνεργάζομαι με τον Πάνο Καμμένο. Θα είναι από εκεί και πέρα δική του απόφαση. Δεν εξαρτάται από εμένα».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.