Ειδησεογραφικό site

Να γίνει μήνυση στην εταιρεία «Infosolutions» για το φιάσκο των εκλογών ζητά ο Μεϊμαράκης

33

Αμέσως μετά το φιάσκο των εκλογών της 22ας Νοεμβρίου στη ΝΔ, που είχε ως συνέπεια τη μη διεξαγωγή τους, λόγω τεχνικών προβλημάτων, είχε γίνει γνωστό ότι οι επιτελείς της Συγγρού σκέφτονταν να προχωρήσουν σε αγωγή, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, εις βάρος της εργολήπτριας εταιρείας, μολονότι, κατά πληροφορίες, το ποσό της προκαταβολής επιστράφηκε στο κόμμα.

Σήμερα, ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με επιστολή του στο μεταβατικό πρόεδρο του κόμματος, Γιάννη Πλακιωτάκη, την οποία κοινοποιεί και στους άλλους τρεις υποψηφίους για την αρχηγία -Άδωνι Γεωργιάδη, Απόστολο Τζιτζικώστα, Κυριάκο Μητσοτάκη- ζητά να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες κατά της εταιρείας.

Η επιστολή Μεϊμαράκη έχει ως εξής:

Αγαπητέ Πρόεδρε,
Μετά τα όσα συνέβησαν στις 22 Νοεμβρίου, ημέρα προγραμματισμένης διεξαγωγής των εκλογών ανάδειξης Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, οφείλουμε το Κόμμα μας να δράσει άμεσα, όπως έχω ήδη ανακοινώσει και να προβεί σε όλες εκείνες τις νόμιμες νομικές, αστικές και ποινικές, ενέργειες, κατά της εταιρείας «INFOSOLUTIONS, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΛΩΝΑΡΗΣ – ΕΛΕΝΗ ΤΥΡΜΑΚΗ Ο.Ε.», για τη διασφάλιση και υπεράσπιση του κύρους, της αξιοπρέπειας και των συμφερόντων του Κόμματος. Παράλληλα, κοινοποιώ την παρούσα και στους συνυποψήφιους μου, όπου εντός διημέρου, τους καλώ να εκφράσουν τη διαφωνία τους, εάν υπάρχει, άλλως θεωρείται αυτονόητο, ότι συμφωνούν.

Τα σχόλια είναι κλειστά.