Ειδησεογραφικό site

Μώραλης: Να κάνουμε πρώτη δύναμη τον Πειραιά

87

«Το θέμα είναι πώς βλέπει ο κάθε ένας τον Πειραιά, εγώ βλέπω μια πόλη με πολλά προβλήματα», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, απαντώντας στον απερχόμενο δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο,  ο οποίος ισχυρίστηκε ότι υλοποίησε ότι υποσχέθηκε προεκλογικά  και με το παραπάνω.

Οι τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι, Γιάννης Μώραλης, Βασίλης Μιχαλολιάκος και Θεόδωρος Δρίτσας  βρέθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, όπου και διασταύρωσαν τα ξίφη τους, για τα έργα ανάπτυξης στον Πειραιά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά,  Βασίλης Μιχαλολιάκος, θέλοντας να κάνει αυτοκριτική όπως είπε, τόνισε πως,  ό,τι είχε υποσχεθεί το έκανε, με τον υποψήφιο δήμαρχο  Γιάννη Μώραλη, να  απαντά ότι η διαφορά είναι το πώς βλέπει ο κάθε ένας την πόλη. Ο κύριος Μώραλης, μίλησε για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος, καθώς και τα πολλά έργα που έχουν μείνει ανολοκλήρωτα και κάνουν δυσκολότερη τη καθημερινότητα των Πειραιωτών. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση του κύριου Δρίτσα, ο οποίος αναφέρθηκε στα έργα τα οποία μένουν στάσιμα.

Στη συνέχεια η συζήτηση μεταφέρθηκε στον Ολυμπιακό, με τον  Γιάννη Μώραλη, να ξεκαθαρίζει ότι εκείνος από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να αποσυνδέσει από τη μάχη για τον δήμο, την ομάδα του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι όποιος το κάνει και πιστεύει ότι ο κόσμος θα ψηφίσει βάση ομάδας, υποτιμά τον Πειραιώτη.

Κλείνοντας ο κ. Μώραλης τόνισε ότι είναι ευκαιρία να κάνουμε τον Πειραιά πρώτη δύναμη, αναπτύσσοντας όλες τις δυνατότητες του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.