Ειδησεογραφικό site

Μυστική σύναξη Καραμανλικών στις Σπέτσες

43

Σε αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό των πρώην πρωθυπουργών εξελίσσονται οι Σπέτσες, καθώς μετά τον Γιώργο Παπανδρέου, που οργάνωσε τον περασμένο Ιούλιο στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού το «Συμπόσιο της Σύμης», εντός των ημερών αναμένεται να εκδράμει εκεί και ο Κώστας Καραμανλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για την επίσκεψη του πρώην προέδρου της Ν.Δ. αποτελεί μια σύναξη στελεχών που μεσουράνησαν επί των ημερών του στη διακυβέρνηση της χώρας, σύναξη η οποία οργανώνεται το τελευταίο διάστημα με απόλυτη μυστικότητα.

Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «S», ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή αρκετοί «γαλάζιοι» νυν και πρώην βουλευτές που αποτελούν τακτικούς επισκέπτες της Παναγή Κυριακού, αλλά και υψηλόβαθμοι παράγοντες των κυβερνήσεων Καραμανλή της περιόδου 2004-2009. Ωστόσο, αν και «διαφημίζεται» από τους πρωτεργάτες της πρωτοβουλίας η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού, ακόμα αυτή δεν θεωρείται βέβαιη.

«Θα είναι μια καλή ευκαιρία να συναντηθούμε παλιοί φίλοι και να συζητήσουμε τα δικά μας», αναφέρει «γαλάζιος» βουλευτής που θα δώσει το «παρών» στην εν λόγω σύναξη. Ωστόσο, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η κίνηση αυτή έχει κι άλλους στόχους, όπως είναι ο συντονισμός των παλιών προεδρικών στελεχών της Ν.Δ. ενόψει πιθανών πολιτικών εξελίξεων το φθινόπωρο και μιας ενδεχόμενης σύγκλησης του συνεδρίου του κόμματος, που συζητείται έντονα το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: parapolitika.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.