Ειδησεογραφικό site

Μπουτάρης για Βενιζέλο: Είναι ήρωας και όσοι του επιτέθηκαν ηλίθιοι

54

Τον έντονο εκνευρισμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, φέρεται να προκάλεσαν τα όσα έλαβαν χώρα στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο τη Δευτέρα, με τις αποδοκιμασίες κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε «ηλίθιους», «κολλημένους παλαιοπασόκους» και «παπανδρεϊκούς» όσους επιτέθηκαν στον Ευάγγελο Βενιζέλο

Ο κ. Μπουτάρης εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τον, μάλιστα, ήρωα.

«Πρόκειται περί ηλιθίων. Ακούς εκεί, να επιτίθενται στον Βενιζέλο. Τον θεωρώ προσωπικά έναν ήρωα», φέρεται να δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, προσθέτοντας πως, «μπορεί ο Βενιζέλος να έχει όλα τα κουσούρια του κόσμου, μπορεί πολλά να του σέρνουν, αλλά κανείς δεν πρέπει να μην του αναγνωρίζει ότι έβαλε πλάτη σε δύσκολους καιρούς και έσωσε και την κυβέρνηση και την πατρίδα».

«Και μόνον που έκανε αυτό το πράγμα, θα πρέπει να τον φυλάνε όλοι σαν τα μάτια τους και επιπλέον θα πρέπει να του αναγνωριστεί ότι ο άνθρωπος τόλμησε και έκανε μια τρομερή υπέρβαση, αυτή που έκανε με τη ΝΔ. Οχι με τη ΝΔ του Καραμανλή (εννοώ του πρεσβύτερου) αλλά με τη ΝΔ του Σαμαρά», φέρεται να είπε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.