Ειδησεογραφικό site

Μοντέλο πόσταρε «κανονικές» της φωτογραφίες και έχασε χιλιάδες followers!

88

Περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι σταμάτησαν να ακολουθούν στο Instagram ένα μοντέλο από την Βρετανία όταν εκείνη άρχισε να ποστάρει «κανονικές» της φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και όχι από την πασαρέλα.

Η Στίνα Σάντερς είναι μοντέλο και φάσιον μπλόγκερ και έχει εργαστεί μεταξύ άλλων για την Loreal και την Nike. Στον λογαριασμό της στο Instagram έχει δεκάδες χιλιάδες ακολούθους, για τους οποίους συνήθιζε να ποστάρει φωτογραφίες της ως μοντέλο, στυλιζαρισμένες και γκλαμουράτες. Πρόσφατα, η Στίνα Σάντερς αποφάσισε να πάρει μέρος σε ένα πείραμα, μετά από παρότρυνση της εφημερίδας Daily Mail. Αφορμή ήταν η υπόθεση της Εσένα Ονίλ, επίσης μοντέλο, που αποκάλυψε πως οι φωτογραφίες που πόσταρε ήταν κάθε άλλο παρά αυθόρμητες, αλλά αντίθετα πως ζούσε σε μια εικονική πραγματικότητα που έφτιαχναν γι’ αυτήν οι σπόνσορες και οι εταιρίες.

Η Σάντερς άρχισε να ποστάρει λιγότερο κολακευτικές της φωτογραφίες, από την ώρα που κάνει αποτρίχωση, από την επίσκεψή της στον ψυχίατρο, ή ακόμα και από τα… χαλασμένα της νύχια. Λίγες ώρες χρειάστηκαν για να «αποδώσει» το πείραμα: Ο λογαριασμός της «μίκρυνε» κατά 3.000 άτομα, που αποφάσισαν ότι η «κανονική» Στίνα Σάντερς δεν είναι καθόλου ενδιαφέρουσα!

«Ήθελα να αποκαλύψω πως η ζωή κάτω από τη μάσκα του μοντέλου δεν είναι καθόλου εύκολη. Η ζωή μου δεν είναι καθόλου όσο όμορφη φαίνεται. Υποφέρω από άγχος και έχω μια ανάπηρη αδερφή. Κανενός η ζωή δεν είναι τέλεια», λέει η ίδια. «Ήμουν σχεδόν βέβαιη πως οι κανονικές μου φωτογραφίες θα είχαν λιγότερα likes από εκείνες με τα μαγιό, τα εξωτικά τοπία και τις γκλαμουράτες εμφανίσεις. Αλλά δεν περίμενα ότι θα χάσω και followers από αυτό!

Πάντως η Στίνα Σάντερς δέχθηκε και αρκετά ενδιαφέροντα μηνύματα συμπαράστασης, από ανθρώπους που αναγνώρισαν στις «καθημερινές» της στιγμές τους εαυτούς τους και συγκινήθηκαν: «Από το πείραμα έγινε σαφές πόσο τα κοινωνικά δίκτυα επηρεάζουν τους νέους ανθρώπους και μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στις ζωές τους», καταλήγει.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.