Ειδησεογραφικό site

Μιχελογιαννάκης: Οποιαδήποτε συνδιαλλαγή με τρομοκρατία σημαίνει κατάλυση Δημοκρατίας

40

 

«Οποιαδήποτε συνδιαλλαγή ομηρικού τύπου με τρομοκρατία, σημαίνει κατάλυση Δημοκρατίας» είπε το πρωί της Τρίτης αναφερόμενος στον διάλογο στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με φυλακισμένο μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

«Σε ό,τι αφορά τον κ. Λάμπρου, δεν γνωρίζω γιατί βγήκε (στην τηλεόραση) και μίλησε για προσωπικά» επισήμανε ο βουλευτής και απηύθυνε έκκληση προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: «Κάνω έκκληση στην κυρία Κουτζαμάνη να μην καθυστερήσει ούτε λεπτό η έρευνα. Δεν μπορεί σε ένα πολιτικό σύστημα που ήδη είναι σπιλωμένο, εξευτελισμένο και εξουθενωμένο να μπαίνουν τέτοια στοιχεία μέσα». Ο κύριος Μιχελογιαννάκης υπογράμμισε πως είναι «ανθρώπινο δικαίωμα του κάθε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να κρατήσει την αξιοπιστία του και να μην μπει στο τσουβάλιασμα περί τρομοκρατίας».

«Μπράβο που έβαλε βραχιολάκι και πάει να πάρει τις τάξεις του. Μπράβο που σωφρονίζεις και έχεις ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και δεν μπαίνεις σε ομηρίες, ώστε να έχουμε φόνους στις φυλακές κτλ. όμως η οποιαδήποτε συνδιαλλαγή ομηρικού τύπου με τρομοκρατία, σημαίνει κατάλυση Δημοκρατίας», κατέληξε μιλώντας στο Βήμα FM.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.