Ειδησεογραφικό site

Με την ησυχία σας παιδιά!

35

Του Ευτύχη Παλλήκαρη

Πέμπτη βράδυ. Το σκοτάδι έπεσε στο Σύνταγμα. Οι διαδηλωτές είχαν αποσυρθεί. Εντός Βουλής ο αιμόφυρτος βουλευτής της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος προσπαθούσε να συνέλθει από τις γροθιές που δέχτηκε. Τα βραδινά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων έδειχναν τις θλιβερές εικόνες. Οι παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι μέσα σε μια ώρα και κάτι είχαν εντοπίσει ορισμένους από τους τραμπούκους, που είχαν «συλλάβει» οι κάμερες.

Και οι άλλοι; Αυτοί που έπρεπε να κινηθούν αστραπιαία μετά τα παρατράγουδα τι έκαναν; Μια μέρα μετά, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας δηλώνει: «Υπάρχουν ερωτηματικά στο αν θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερα και αναφέρομαι καθαρά σε ό,τι αφορά στην σύλληψη των δραστών, τα οποία θα διευκρινιστούν εντός της ημέρας». Δηλαδή ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί με ό,τι γίνεται εδώ και καιρό; Με την ησυχία σας παιδιά!

Σήμερα αντέδρασε και ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών κ. Ζαγοραίος, ζητώντας να γίνει προκαταρκτική εξέταση για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή. Ένα 24ωρο μετά…

Όλα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Εκτός από αυτά που πρέπει…

Αναδημοσίευση από Athens Voice

Τα σχόλια είναι κλειστά.