Ειδησεογραφικό site

Μετά το Ζάππειο πετάει για Λονδίνο ο Παπανδρέου-Για τι θέμα θα μιλήσει

41

Στο Λονδίνο θα βρίσκεται ως ομιλητής σε Διεθνές Συνέδριο για την ευρωπαϊκή κρίση ο πρώην πρωθυπουργός την ημέρα των επίσημων εορτασμών που διοργανώνει το κόμμα για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ.

Σε διεθνές συνέδριο στο Λονδίνο με θέμα “Η κρίση, οι επιπτώσεις της και οι προοπτικές για την Ευρώπη θα λάβει μέρος ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου αμέσως μετά τα εγκαίνια της έκθεσης του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου “από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή”.

Ο Γ. Παπανδρέου ο οποίος θα κάνει την εναρκτήρια ομιλία των επταήμερων (1-7 Σεπτεμβρίου) εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα σε αίθουσα του Ζαππείου για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ και τα 50 χρόνια από τη νίκη της Ένωσης Κέντρου, είχε ενημερώσει το ίδρυμα ότι θα μπορούσε να πραγματοποιήσει την ομιλία του μόνο την 1η Σεπτεμβρίου, ακριβώς γιατί μετά θα έπρεπε να αναχωρήσει για το εξωτερικό προκειμένου να είναι συνεπής στην προγραμματισμένη από μήνες στο Διεθνές Συνέδριο του Λονδίνου.

Στο Συνέδριο του Λονδίνου εκτός του κ.Παπανδρέου θα συμμετάσχουν και θα συνομιλήσουν διεθνείς προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, των επιχειρήσεων και των αγορών.

Οι πληροφορίες του ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ συντείνουν στο ότι η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στα εγκαίνια της έκθεσης του Ιδρύματος στο Ζάππειο θα είναι πολιτική και όχι μικροπολιτική με την έννοια ότι τα σημεία της και οι παρεμβάσεις θα έχουν το στίγμα μιας πολιτικής πλατφόρμας και όχι προσωπικών τοποθετήσεων.

Πηγή: 7imeres.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.