Ειδησεογραφικό site

Λυκούδης: Είναι κακό η ΔΗΜΑΡ να στραφεί προς τον ΣΥΡΙΖΑ επείδη καταρρέει

38

Την εκτίμηση ότι είναι κακό για τη Δημοκρατική Αριστερά να ανοίξει δρόμους προς τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί καταρρέει καθώς είναι άλλο η πολιτική επιλογή και άλλο αυτό εξέφρασε ο πρόσφατα αποχωρήσας από το κόμμα του Φώτη Κουβέλη, Σπύρος Λυκούδης.

«Πιστεύω ότι τον τελευταίο καιρό η ΔΗΜΑΡ μετατόπισε τα χαρακτηριστικά της σε δρόμους που την απομάκρυναν από αυτούς που την δημιούργησαν και γι’ αυτό η κοινωνία της γύρισε την πλάτη» συμπλήρωσε ο κύριος Λυκούδης μιλώντας στο MEGA.

«Και αυτό είναι πικρό» πρόσθεσε.

«Εγώ έκανα ό,τι μπορούσα αλλά άλλοι βάδιζαν αμέριμνοι προς τα βράχια» συνέχισε την κριτική του για το κόμμα του Φώτη Κουβέλη.

Εμφανίστηκε, επίσης, θετικός στο ενδεχόμενο η χώρα να «στρίψει» προς τα αριστερά αλλά αυτό, όπως τόνισε, «θα πρέπει να γίνει με σιγουριά και ασφάλεια» που σημαίνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να γίνει κόμμα με ανοιχτούς πολιτικούς ορίζοντες».

Απέρριψε τέλος το ενδεχόμενο να παραστεί σε ένα συνέδρια με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ για την κεντροαριστερά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν θα πάω σε συνέδριο με πρωτοβουλία του Βενιζέλου ή του ΠΑΣΟΚ γιατί το κυνηγάει μια προκατάληψη».

Τα σχόλια είναι κλειστά.