Ειδησεογραφικό site

«Λεκές» από Μόνικα στη Χίλαρι

71

Της Μίνας Αγγελίνη

Με το… γάντι σφάζει τη Χίλαρι Κλίντον η Μόνικα Λεβίνσκι λέγοντας χαρακτηριστικά, στη συνέντευξή της στο περιοδικό «Vanity Fair», ότι η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας ευθύνεται για την απιστία του συζύγου της. «Εξάλλου, και η ίδια η Χίλαρι έχει παραδεχτεί σε φίλη της ότι ευθύνεται για τις ερωτικές αταξίες του Μπιλ Κλίντον» υποστηρίζει η πρώην μαθητευόμενη του Λευκού Οίκου, που έγινε παγκοσμίως γνωστή για την ερωτική της περιπέτεια με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ανοίγοντας την καρδιά της στο περιοδικό «Vanity Fair», η 40χρονη πλέον Λεβίνσκι επισημαίνει ότι η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ είχε παραμελήσει συναισθηματικά τον άντρα της και γι’ αυτόν το λόγο ήταν έτοιμη να τον συγχωρήσει όταν δημοσιοποιήθηκε η ανάρμοστη σχέση του με τη Μόνικα. Στη συνέντευξή της στο περιοδικό, υποστηρίζει ότι η Χίλαρι έχει παραδεχτεί το λάθος της στη στενή φίλη της οικογένειας Κλίντον, Νταϊάν Μπλερ.

Η ίδια, πάντως, θέλει να αλλάξει σελίδα στη ζωή της, όπως επισημαίνει στο περιοδικό: «Ήρθε η ώρα να κάψω τον μπερέ και να θάψω το μπλε φόρεμα». Στη συνέχεια εξομολογείται: «Μετανιώνω βαθιά για όσα συνέβησαν ανάμεσα σε μένα και στον πρόεδρο Κλίντον. Επιτρέψτε μου να το επαναλάβω: Εγώ μετανιώνω βαθιά για όσα συνέβησαν».

Μετά από δέκα χρόνια σιωπής, η 40χρονη Μόνικα αναφέρει ότι τα ΜΜΕ πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται με εκείνη και δηλώνει αποφασισμένη να δώσει ένα διαφορετικό τέλος στην ιστορία της. Τέλος, υπογραμμίζει ότι η σχέση της με τον Μπιλ Κλίντον ήταν μια σχέση ανάμεσα σε δύο ενήλικες: «Σίγουρα το αφεντικό μου με εκμεταλλεύτηκε, αλλά η σχέση μας ήταν συναινετική. Η “κατάχρηση” της σχέσης ήρθε όταν έγινα εξιλαστήριο θύμα προκειμένου να προστατεύσει την ισχυρή θέση που κατείχε».

Τα σχόλια είναι κλειστά.