Ειδησεογραφικό site

Λαφαζάνης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Θέλουμε βουλευτές από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αν…»

41

«Ευπρόσδεκτες» χαρακτήρισε ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.

Τόνισε ότι η κυβέρνηση μπορεί να εξαναγκαστεί από τα αδιέξοδα της πολιτικής της να πάει σε εκλογές το φθινόπωρο και να το παρουσιάσει ως δική της επιλογή, παρουσιάζοντας ως πρόσχημα, όπως είπε, οικονομικούς ή εθνικούς λόγους.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι πιθανός εκλογικός αιφνιδιασμός θα αποτελούσε θετική εξέλιξη για τον τόπο «ώστε να φύγει αυτή η κυβέρνηση, που μόνο ζημιά κάνει στον τόπο», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Σε ότι αφορά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, εμφανίστηκε σίγουρος ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να εξασφαλίσει τις 180 ψήφους σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί με όλα τα μέσα που διαθέτει να ματαιώσει την εκλογή.

Μιλώντας για τις εκλογικές στοχεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Λαφαζάνης είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ότι η Κουμουνδούρου θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και είναι αισιόδοξη ότι θα το καταφέρει.
«Θέλουμε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, επιδιώκουμε και τη δυνατότητα να διαμορφωθεί ένα ευρύτερο μπλοκ δυνάμεων και απευθυνόμαστε στις δυνάμεις της Αριστεράς, εντός και εκτός της Βουλής», δήλωσε.

«Προσδοκούμε σε μεγάλες ανακατατάξεις και μετατοπίσεις ώστε να υπάρξουν ριζοσπαστικές αλλαγές και διεργασίες προς τα Αριστερά» είπε ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ή της ΔΗΜΑΡ εφόσον αποχωρήσουν από τα κόμματά τους και εφόσον δεν έχουν βεβαρυμένο μνημονιακό παρελθόν. Ειδικά για τη ΔΗΜΑΡ σημείωσε ότι πατάει σε πολλές βάρκες και δυστυχώς είχε συμμετάσχει στην κυβέρνηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.