Ειδησεογραφικό site

Κλινική κάνει ηλεκτροσόκ σε ομοφυλόφιλους για να γίνουν «στρέιτ»!

66

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, στην Κίνα του 2015 υπάρχουν νοσοκομεία που υποβάλλουν σε ηλεκτροσόκ τους ομοφυλόφιλους για να τους… θεραπεύσουν.

Κινέζοι γιατροί παραδέχονται πως για να αλλάξουν τις σεξουαλικές προτιμήσεις νεαρών Κινέζων, τους υποβάλλουν σε μία σειρά από επώδυνες και βάρβαρες θεραπείες. Για μία συνεδρία, που περιλαμβάνει φάρμακα και ηλεκτροσόκ, οι Κινέζοι θα πρέπει να βάλουν γερά το χέρι στη τσέπη καταβάλλοντας το ποσό των 800 δολαρίων, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Στην πολυπληθέστερη χώρα του πλανήτη, η ομοφυλοφιλία θεωρείτο πριν από 15 χρόνια ψυχική ασθένεια. Ακόμη και σήμερα όμως, υπάρχουν κλινικές, όπως αυτή στην πόλη Tianjin, νότια του Πεκίνου, που οι γιατροί υποβάλλουν σε αυτή τη μεσαιωνική και απάνθρωπη πρακτική Κινέζους ομοφυλόφιλους.

Ο Τζον Σεν, διευθυντής της οργάνωσης υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων στην Κίνα, επισημαίνει ότι ακόμα και σήμερα, πολλοί γονείς δεν μπορούν να αποδεχτούν την σεξουαλικότητα των παιδιών τους και για το λόγο αυτό τα εξαναγκάζουν να υποβληθούν σε επώδυνες θεραπείες.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής της κλινικής Tianjin εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο οι γιατροί «θεραπεύουν» την ομοφυλοφιλία.

«Αρχικά», όπως τονίζει, «οι γιατροί ρίχνουν παγωμένο νερό στο κορμί των νεαρών Κινέζων έτσι ώστε ο εγκέφαλός τους να αρχίσει να απελευθερώνει ορμόνες οι οποίες θα αλλάξουν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Αν χρειαστεί, υποβάλλουμε τον «ασθενή» σε ηλεκτροσόκ», προσθέτει.

Για τους υπεύθυνους της κλινικής «Tianjin», απαιτούνται τουλάχιστον δέκα συνεδρίες για να θεραπευτεί κάποιος από την ομοφυλοφιλία…

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.