Ειδησεογραφικό site

Κεδίκογλου: Ο ανασχηματισμός απαιτεί προεργασία και θα είναι στοχευμένος

56

«Ο ανασχηματισμός απαιτεί προεργασία και να ληφθούν υπόψη οι υποχρεώσεις της χώρας σχετικά με τη προεδρία»  δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου έπειτα από τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαράμε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Επίσης ο κ. Κεδίκογλου, υπογράμμισε ότι θα είναι στοχευμένος στις ανάγκες κυβερνητικού έργου και δεν θα είναι για εσωτερική κατανάλωση.

Ο κ. Κεδίκογλου κατά την άτυπη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, είπε ότι στη σύσκεψη του πρωθυπουργού με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλο έγινε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

«Υπάρχει εμπέδωση κλίματος πολιτικής σταθερότητας και προέχει η συνέχιση και η επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου. Να γίνουν διορθωτικές παρεμβάσεις όπου χρειάζεται καθώς και επανορθώσεις αδικιών», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με τον ίδιο στη σύσκεψη, ο κ. Σαμαράς ενημέρωσε τον κ. Βενιζέλο για την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, όπου όλοι οι ηγέτες, όπως είπε, αναφέρθηκαν στην ανάγκη λήψης αναπτυξιακών πρωτοβουλιών στην Ευρωζώνη και αναγνώρισαν τα θετικά αποτελέσματα δείχνοντας διάθεση για κάθε βοήθεια.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.