Ειδησεογραφικό site

Κασσής στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: Συγνώμη για τον ΕΝΦΙΑ-Ψηφίσαμε το νόμο με μεγάλο πόνο ψυχής

41

«Ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη γιατί όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα με τον ΕΝΦΙΑ δημιουργήθηκε αναστάτωση και προβλήματα στην κοινωνία», είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο Μιχάλης Κασσής.

«Ψηφίσαμε το νόμο με μεγάλο πόνο ψυχής και κάποιοι στο υπουργείο δεν αναρωτήθηκαν να βρουν τα λάθη» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. «Εάν δε διορθωθούν άμεσα τα λάθη, δεν έχει ουσία και λόγο η παράταση στην πληρωμή της πρώτης δόσης» είπε.

Άφησε αιχμές για τη λειτουργία της κυβέρνησης λέγοντας ότι κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βάζει την κοινωνία απέναντι χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. «Δεν είναι μόνον ο ΕΝΦΙΑ, είναι και άλλα ζητήματα» είπε.

Ο κ. Κασσής τόνισε ότι πρέπει να βρεθούν αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα με τον ΕΝΦΙΑ και να αποδοθούν ευθύνες.

Εμφανίστηκε απαισιόδοξος για τα αποτελέσματα της συνάντησης με την τρόικα στο Παρίσι. «Με αυτούς που πάνε να διαπραγματευτούν, τι να περιμένουμε;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ενώ κατήγγειλε ότι δε λαμβάνονται υπόψη οι παρατηρήσεις των βουλευτών.

Σε ότι αφορά τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ με τις χωριστές εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια επικαλέστηκε τον Ανδρέα Παπανδρέου, που είχε πει ότι το ΠΑΣΟΚ ούτε τεμαχίζεται ούτε κληρονομείται.

«Τα πράγματα έχουν πάρει άλλο δρόμο και οι εποχές έχουν αλλάξει» σημείωσε για το μέλλον του Κινήματος. «Τώρα γιατί αποφάσισε ο ΓΑΠ να κάνει αυτή την εκδήλωση και να μην είναι παρών στην εκδήλωση της 3ης Σεπτεμβρίου, αυτό αφορά τον ίδιο και κρίνεται» είπε. Σε ότι αφορά τον ίδιο τόνισε ότι ο ίδιος θα παραβρεθεί στην εκδήλωση «όχι του Βενιζέλου αλλά της 3ης Σεπτεμβρίου».

Τα σχόλια είναι κλειστά.