Ειδησεογραφικό site

Καρύδης: Η παρούσα Βουλή θα εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας

153

Την εκτίμηση ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή» εκφράζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής» ο κ. Καρύδης, απατώντας σε ερώτηση εάν θα μπορούσε ο Φώτης Κουβέλης – ως υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας – να εξασφαλίσει 180 ψήφου, υποστηρίζει ότι είναι ακόμη πρόωρο να μιλήσει κάποιος για το συγκεκριμένο θέμα. Όπως τονίζει «εμείς θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προταθεί ένα πρόσωπο που να τιμά το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας και να ενώνει τη χώρα».

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την κριτική προς τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αξιολόγηση λέγοντας πως «εκφράσαμε τις επιφυλάξεις μας, αλλά δεν μας άκουγε ο κ Μητσοτάκης. Τώρα που εφαρμόζεται στην πράξη, αναδεικνύονται τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργούν αδιέξοδα σχετικά με την προκαθορισμένη αρνητική αξιολόγηση του 15%. θέλουμε την αξιολόγηση, γι αυτό αντιδρούμε σε καθετί που την φαλκιδεύει και τη δυσφημεί. Αποτελεί θετικό γεγονός ότι θα υπάρξουν αλλαγές και βελτιώσεις σε αυτό το θέμα».

Σε ότι αφορά τις απολύσεις είπε πως η διαπραγμάτευση πρέπει να είναι συνεχής και πρόσθεσε ότι υπάρχουν νέα δεδομένα σημειώνοντας: «έχουμε τα πλαστά δικαιολογητικά, τις πειθαρχικές αποφάσεις, καθώς και την ακύρωση από τα δικαστήρια προσωρινών διαταγών σε συμβάσεις. Όλα αυτά τα δεδομένα πρέπει να συνυπολογισθούν».

Τα σχόλια είναι κλειστά.