Ειδησεογραφικό site

«Καρφιά» Πανούση με ανάρτηση του μέσω Facebook

51

Μια ανάρτηση με νόημα, αν λάβει κανείς υπόψη τα όσαο έχουν εκτυλιχθεί από την ημέρα της δημοσίευσης της συνέντευξής του στο «Πρώτο ΘΕΜΑ» και τη «χιονοστιβάδα» αποκαλύψεων και εξελίξεων που ακολούθησαν, έκανε σήμερα στο Facebook ο Γιάννης Πανούσης.

Ο πρώην υπουργός, που κατέθεσε τόσο στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου όσο και στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή, διατηρεί προσωπική σελίδα στο γνωτό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από την οποία επιλέγει, συχνά-πυκνά, να «επικοινωνεί» τις θέσεις και τις απόψεις του -πράγμα που έκανε και μετά τις καταγγελίες του στο «Πρώτο ΘΕΜΑ».

Τη φορά αυτή, ο κ. Πανούσης επέλεξε να κοινοποιήσει μία εικόνα από τη σελίδα του χρήστη «Έλα να με τελειώσεις», η οποία μπορεί να ερμηνευθεί ως «καρφί» -είναι άγνωστο, ωστόσο, ποιοι είναι οι αποδέκτες.

Και αυτό, καθώς στην εικόνα αναγράφεται: «Η συγγνώμη γίνεται δεκτή στο λάθος… όχι στην πουστιά..!!!».

Όχι άδικά, κάποιοι θα μπορούσαν να υποθέσουν ότι αναφέρεται σε παλιούς πολιτικούς του συντρόφους, οι οποίοι του έχουν γυρίσει την πλάτη και τον εγκαλούν για τις συνταρακτικές του αποκαλύψεις και παρά τις απειλές για τη ζωή του…

panousis-anartisi

Τα σχόλια είναι κλειστά.