Ειδησεογραφικό site

Καρατζαφέρης: Είμαι έτοιμος για συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία-«Θεομπαίχτης» ο Τσίπρας

117

Την επιθυμία του να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καρατζαφέρης διευκρίνισε ότι «δεν συζητάμε για επιστροφή στη Νέα Δημοκρατία. Μιλάμε για συλλειτυργία αλλαγής πολιτικής. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίζει γιατί είναι καλός. Κερδίζει γιατί γίνονται αλλεπάλληλα λάθη πολιτική. Βοηθάω για να αλλάξουμε πολιτική. Εγώ δεν έχω ιδιοτέλεια. Είμαι ανοιχτός για συνεργασία στα πλαίσια αλλαγής πολιτικής. Είμαι εκεί που ήμουν το 2012 όταν αποχώρησα. Το ναι σε όλα έφερε την πολιτική εκεί που είναι».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημείωσε παράλληλα ότι «πρέπει να αλλάξουμε πολιτική για να μείνει ο τόπος όρθιος και να μείνει στην αστική δημοκρατία και να μην περάσουμε σε διάφορες μορφές προλεταριάτου».

Σχολιάζοντας την πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στο Άγιο Όρος, τον χαρακτήρισε «Θεομπαίχτη» ενώ τόνισε, πως πρέπει να γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες, όπως ο σχηματισμός ισχυρής Κεντροδεξιάς, ώστε να μη γίνει Πρωθυπουργός: «Δεν έχω πρόβλημα που πήγε στο Άγιο Όρος. Έχω πρόβλημα, στο ότι ενώ δεν βάπτισε το παιδί του, πήγε στο Άγιο Όρος. Δείξτε μου έναν Έλληνα, που δεν έχει βαπτίσει το παιδί του. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι Θεομπαίχτης…», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.