Ειδησεογραφικό site

Καλή εμφάνιση και νέο 0-0 της εθνικής με τη Νιγηρία

56

Με πολύ καλύτερη εμφάνιση από αυτή κόντρα στην Πορτογαλία και πολλές αλλαγές από τον Φερνάντο Σάντος η εθνική ομάδα αναδείχθηκε εκ νέου ισόπαλη 0-0 με τη Νιγηρία, στο πρωτελευταίο φιλικό της πριν από το Μουντιάλ. Παρουσία 5.000 περίπου Ελλήνων στο PPL της Φιλαδέλφεια η ελληνική ομάδα έκανε πιο δημιουργικό παιχνίδι, με τον Φετφατζίδη να ξεκινά βασικός και να κλέβει πάλι την παράσταση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συγκριτικά με την ενδεκάδα που παρέταξε στο πρώτο παιχνίδι, έκανε δέκα αλλαγές με τον Κώστα Μανωλά να είναι ο μοναδικός που κράτησε τη θέση του. Το σύστημα, παρέμεινε ίδιο με τέσσερις αμυντικούς, τρεις μέσους και τρεις επιθετικούς.

Επόμενο και τελευταίο φιλικό πριν το Μουντιάλ τα ξημερώματα του Σαββάτου με την Βολιβία (03:00).

ΕΛΛΑΔΑ: Γλύκος (46’ Καπίνο), Βύντρα, Μόρας, Τζαβέλλας, Μανωλάς, Καραγκούνης (46’ Κονέ), Χριστοδουλόπουλος (80’ Σαλπιγγίδης), Ταχτσίδης, Φετφατζίδης (74’ Σαμαράς), Γκέκας (62’ Μήτρογλου).

ΝΙΓΗΡΙΑ: Ενιάμα, Ετσιεχίλε (41’ Κούνλε), Άμπροουζ, Ομερούο, Ομποαμπόνα (46’ Γιομπό), Μίκελ, Μόουσες, Ονάζι, Οντεμβιγκί (54’ Μπαμπαντούντε), Εμενίκε (75’ Νουαφόρ), Μούσα (46’ Ουτσέμπο).

Τα σχόλια είναι κλειστά.