Ειδησεογραφικό site

Και συγγραφέας ο Γεωργιάδης: Γράφει το…έπος της τρόικα

32

Στην αποκάλυψη ότι γράφει βιβλίο για την τρόικα και «όλους αυτούς (τηλεοπτικούς και μη) που άλλα έλεγαν τότε για το μνημόνιο και άλλα λένε σήμερα» προχώρησε ο Αδ. Γεωργιάδης, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

O Αδ. Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι γράφει ένα νέο βιβλίο για την… τρόικα και το μνημόνιο.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι γράφει νέο βιβλίο για όλους αυτούς (τηλεοπτικούς και μη) που άλλα έλεγαν τότε για το μνημόνιο και άλλα λένε σήμερα στην Όλγα Κεφαλογιάννη σε ταβέρνα στο Παγκράτι, όπου ήταν προσκεκλημένοι γαλάζιοι βουλευτές και στελέχη.

Η εμμονή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ στο μνημόνιο ενόχλησε τους πάντες και σε κάποια στιγμή η Ολγα δεν άντεξε και του είπε (όπως ακριβώς μου το μετέφεραν γαλάζια στελέχη): «Πάψε επιτέλους να είσαι τόσο φανατικός με την τρόικα, κάνει κακό. Δεν λέω η τρόικα έφερε ορισμένα καλά, αλλά έφερε και κακά». Ο κ. Γεωργιάδης όμως συνέχιζε ακάθεκτος λέγοντας «θα λέω το σωστό, από την πρώτη στιγμή είμαι σταθερός στις απόψεις μου», οπότε υπήρξε και δεύτερη παρέμβαση της Ολγας: «Ετσι, όπως εμφανίζεται δημιουργείς διαφορετική εντύπωση…». Ο Άδωνις όμως επέμεινε «Δουλεύω από μικρό παιδί στο πεζοδρόμιο και δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν…». Όλοι κατάλαβαν ότι ήταν άσκοπο να τον μεταπείσουν και η συζήτηση τελείωσε εκεί.

Πηγή:tovima.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.