Ειδησεογραφικό site

Η Global Sustain παρουσιάζει το Yearbook 2014/15 “The Power of Collaboration”

24

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η Global Sustain θα παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση στο Βερολίνο, την όγδοη κατά σειρά διεθνή έκδοση Yearbook 2014/15 με τίτλο “The Power of Collaboration”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου και ώρα 19:00-21:00, στις εγκαταστάσεις της Microsoft στο Βερολίνο.

Στην εκδήλωση η οποία έχει τίτλο: «Πώς η Καινοτομία και η Τεχνολογία επηρεάζουν την Αειφορία;», θα μιλήσουν εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών που συμμετείχαν στο Yearbook, ενώ στο πάνελ συζήτησης θα συμμετάσχουν ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων από το χώρο της τεχνολογίας, αναλύοντας τη σχέση τεχνολογίας, καινοτομίας και αειφορίας, καθώς και το θετικό αντίκτυπο που έχει αυτή στις εταιρικές επιδόσεις. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η νέα, ένατη κατά σειρά έκδοση Yearbook 2015/16 με τίτλο Sustainable Consumption and Production: Towards a Circular Economy, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη SwitchMed και το Regional Activity Centre for Sustainable Consumption and Production του UNEP.

 

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με το CAPITALS Business Circle, ενώ υποστηρικτές είναι οι: Microsoft, SRH University Berlin, Club Globals, Bitkom και IWR.

 

Σχετικά με το Yearbook

Η  ετήσια σειρά εκδόσεων Yearbook παρουσιάζει σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις επιχειρήσεων και φορέων πάνω σε θέματα που αφορούν στην αειφορία.
Το Yearbook αποτελεί δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των κοινωνικών εταίρων και καταλύτη για εποικοδομητικό διάλογο και αλλαγή. Την έκδοση εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις και σημαντικοί εκπρόσωποι όλων των ενδιαφερόμενων μερών από ολόκληρο τον κόσμο. Κάθε χρόνο, η Global Sustain επιλέγει για την έκδοση ένα θέμα παγκόσμιου ενδιαφέροντος που επικεντρώνεται στο τρίπτυχο άνθρωπος-περιβάλλον-οικονομική ωφέλεια και το αναδεικνύει πολύπλευρα, συγκεντρώνοντας απόψεις κορυφαίων διεθνών προσωπικοτήτων, επιχειρηματικών ηγετών, αρχηγών κρατών, οραματιστών, αξιωματούχων διεθνών οργανισμών, ακαδημαϊκών, κ.ά. Η έκδοση παρουσιάζεται κάθε χρόνο στην Αθήνα και στο εξωτερικό, ενώ διανέμεται σε περισσότερες από 50 χώρες, σε 5 ηπείρους. www.globalsustain.org/el/yearbooκ.

 

Σχετικά με τη Global Sustain

Η εταιρία Global Sustain, με γραφεία σε Αθήνα, Βασιλεία, Βερολίνο, Βρυξέλλες, Κολόμπο, Λονδίνο, Μελβούρνη και Ντουμπάι, προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την αειφορία. Αποστολή της είναι η δημιουργία γνώσης, η έμπνευση και η υποστήριξη εταιριών και οργανισμών στην αειφορία, μέσα από τη συμβουλευτική, την επικοινωνία, τη δικτύωση και την εκπαίδευση, με επίκεντρο το τρίπτυχο άνθρωπος – περιβάλλον – οικονομική ωφέλεια. Στα μέλη της περιλαμβάνονται εταιρίες, μη κυβερνητικές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, δημόσιοι φορείς, εκπαιδευτικά ιδρύματα, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, επαγγελματικά σωματεία, σύλλογοι και άλλοι φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Οι συμβουλευτικές και on-line υπηρεσίες, το ηλεκτρονικό newsletter, η διοργάνωση συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων, η ενότητα Members-to-Members, η ετήσια έκδοση Yearbook και το Sustainability Forum συμβάλλουν στη δυναμικότερη προβολή του αειφόρου έργου των μελών της Global Sustain, χτίζοντας γέφυρες μεταξύ αυτών, της αγοράς και της κοινωνίας μέσα στην οποία λειτουργούν. H Global Sustain συνεργάζεται, συμμετέχει και είναι μέλος διεθνών οργανισμών όπως UN Global Compact, UN Principles for Responsible Investment (PRI), Global Reporting Initiative (GRI), Academy for Business in Society (ABIS), Social Value International, Institute of Directors (IOD), EFQM, CEO Clubs, Capitals Business Circle, κ.ά. www.globalsustain.org.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.