Ειδησεογραφικό site

Η Αντζελίνα εξομολογείται…

85

Μπορεί πριν από μερικές ώρες να έκαναν τον γύρο του κόσμου φωτογραφίες τους να μαλώνουν στο μπαλκόνι ξενοδοχείου, όπου διέμεναν, στο Σίδνεϊ, με εκείνη να ανάβει ακόμα και τσιγάρο από την ταραχή της – όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα -, ωστόσο η Angelina Jolie σε πρόσφατη συνέντευξή της θέλησε να δώσει μια εντελώς διαφορετική εικόνα του γάμου της με τον Brad Pitt.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός μίλησε για το πώς είναι να συνεργάζεται με τον γόη σύζυγό της στην ταινία που σκηνοθέτησε η ίδια «By The Sea», λέγοντας ότι μπορεί να υπήρχαν δύσκολες στιγμές αλλά πλέον η σχέση τους είναι «πιο δυνατή».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός-σκηνοθέτης μίλησε για την εμπειρία της στα γυρίσματα της ταινίας που πραγματεύεται το δράμα μιας σχέσης μιας και το ζευγάρι προσπαθεί να σώσει το γάμο του κάνοντας ένα τελευταίο ταξίδι στην Ευρώπη.

«Ήταν κάπως άβολο, αλλά το έχουμε ήδη γυρίσει, το ξεπεράσαμε και είμαστε πιο δυνατοί» δήλωσε η 39χρονη ηθοποιός στον Jon Snow και το Channel 4 News.

«Ήταν πολύ δύσκολο, οπότε για οποιονδήποτε ηθοποιό θα ήταν βαριά και δραματική εργασία», συνέχισε.

Η ταινία, που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από την Jolie, διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του 1970 και επικεντρώνεται στην Vanessa, μια πρώην χορεύτρια, και τον σύζυγό της, Roland, έναν Αμερικανό συγγραφέας, καθώς ταξιδεύουν μαζί.

Αν και αρχικά το ζευγάρι δείχνει να βρίσκεται σε απόσταση, όταν βρίσκονται σε μια ήσυχη, παραθαλάσσια πόλη αρχίζουν να έρχονται κοντά με τους υπόλοιπους κατοίκους της περιοχής.

«Είμαστε αγαπημένοι φίλοι που αγαπιούνται και υποστηρίζει ο ένας τον άλλο», είπε η Angelina για την συνεργασία της με τον σύζυγό της. Και συνέχισε: «Θέλει να με βοηθήσει να σκηνοθετώ με τον τρόπο που πρέπει να σκηνοθετώ. Και εγώ θέλω να τον σκηνοθετήσω για να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό και να τον προστατέψω ως ηθοποιό».

«Δεν θα μπορούσε να πιέσουμε ο ένας τον άλλο στη σωστή κατεύθυνση με κάποιον άλλο τρόπο και το κάναμε, αλλά ήταν για καλό σκοπό», συμπλήρωσε.

Να θυμίσουμε ότι ο Brad και η Angelina παντρεύτηκαν το καλοκαίρι στη Γαλλία μετά από σχεδόν δέκα χρόνια σχέσης, λίγο μετά αφότου εκείνος είχε χωρίσει από τη Jennifer Aniston.

Τα σχόλια είναι κλειστά.