Ειδησεογραφικό site

«Ζεστή» για τις Βρυξέλλες και η Διαμαντοπούλου – Νέα παρέμβαση για …συναίνεση στο χρέος

46

Πυκνώνει τις δημόσιες παρεμβάσεις της η Άννα Διαμαντοπούλου καθώς ο χρόνος πλησιάζει για να δώσει η κυβέρνηση το “οκ” για την εκλογή της ελληνίδας Επιτρόπου.

Με πρωτοβουλία της κ.Διαμαντοπούλου την ημέρα έλευσης της τρόικα θα πραγματοποιηθεί δημόσια συζήτηση με τίτλο «Το εθνικό μας… χρέος στη συναίνεση» με θέμα τη βιωσιμότητα του χρέους και τις προοπτικές συνεργασίας στο πολιτικό σκηνικό.

Η δημόσια συζήτηση με τίτλο «Το εθνικό μας… χρέος στη συναίνεση» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, 8 Ιουλίου, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο Αμαλία.

Τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος είναι: Η βιωσιμότητα του χρέους, οι λύσεις για τη διευθέτησή του και οι προοπτικές συμφωνίας των πολιτικών δυνάμεων.

Εκτός από την Α. Διαμαντοπούλου, στο διακομματικό πάνελ θα βρίσκονται ο μέχρι πρότινος υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης, ο υπεύθυνος προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Δραγασάκης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης και ο Δ. Χατζησωκράτης από τη ΔΗΜΑΡ.

Παρόντες, επίσης, ο πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Π. Τσακλόγλου και ο πρώην επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ Χρ. Σαρδελής.

Πέρα από τις όποιες πολιτικές προεκτάσεις της πρωτοβουλίας που ανέλαβε η Α. Διαμαντοπούλου, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι η εκδήλωση συμπίπτει χρονικά με την (προγραμματισμένη) επάνοδο της τρόικας στην Αθήνα και, φυσικά, με την προετοιμασία όλων των εμπλεκόμενων πλευρών εν όψει της συζήτησης για το χρέος, η οποία θα ξεκινήσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο από το φθινόπωρο.

Πηγή: ethnos.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.