Ειδησεογραφικό site

Εκτός Bουλής δύο υπάλληλοι που εντοπίστηκαν με παραποιημένους φακέλους

31

Εκτός Βουλής τέθηκαν οι δύο εργαζόμενοι που εντοπίστηκαν με παραποιημένους φακέλους.

Όπως είχε γράψει το protothema.gr οι υπηρεσίες της Βουλής, ενόψει της ανανέωσης των συμβάσεων 45 υπαλλήλων, προχώρησαν σε προσεκτικούς ελέγχους και εντόπισαν έναν εξ αυτών να έχει προσκομίσει πλαστό πτυχίο και ακόμα έναν που εργαζόταν παράλληλα σε άλλο δημόσιο οργανισμό με σχέση αορίστου χρόνου.

Πάντως, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι εργάζονταν επι πολλά χρόνια στο κοινοβούλιο, ενώ ορισμένες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι οι πάντες γνώριζαν για τους προβληματικούς τους φακέλους.

Σε κάθε περίπτωση, ο νέος πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και οι στενοί του συνεργάτες φέρονται αποφασισμένοι αν αντιμετωπίσουν τα «κακώς κείμενα» του κοινοβουλίου.

Γι’ αυτό και προχώρησαν σε εξάμηνη ανανέωση των συμβάσεων 43 υπαλλήλων οι οποίοι την προηγούμενη περίοδο είχαν προχωρήσει σε παραστάσεις διαμαρτυρίας, υποστηρίζοντας ότι εργάζονταν απλήρωτοι με την υπόσχεση ότι θα τακτοποιηθούν οι υποθέσεις τους. Εντός του εξαμήνου, οι συνεργάτες του κ. Βούτση θα διαπιστώσουν ποιοι από τους παραπάνω καλύπτουν άγιες και διαρκείς ανάγκες για να μονιμοποιηθούν.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.