Ειδησεογραφικό site

Έκτακτη συνάντηση Σαμαρά – Παπούλια μετά την ορκωμοσία του υφυπουργού Παιδείας

48

Έκτακτη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά την ορκωμοσία του νέου υφυπουργού Παιδείας, Γιώργου Στύλιου.

Ο κ. Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε τον κ. Παπούλια για τις συνομιλίες με την Τρόικα στο Παρίσι, αλλά και για την επικείμενη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Ουαλία.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε στις δύο το μεσημέρι και διήρκησε 40 λεπτά. Το τετ-α-τετ του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σημειώθηκε μία μέρα πριν τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, όπου παραδοσιακά συνηθίζεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον πρωθυπουργό να έχουν μία συζήτηση για την επισκόπηση της κατάστασης στα εθνικά θέματα ενόψει των συνομιλιών μεταξύ των 28 ηγετών της Ατλαντικής Συμμαχίας.

Στην Ουαλία ορισμένοι «σύμμαχοι» της Ελλάδας, ενδεχομένως επιχειρήσουν να εγείρουν το θέμα της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, ενώ και η πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσων θα τεθεί στο επίκεντρο της συνάντησης που θα έχει ο πρωθυπουργός με τον νεοκλογέντα πρόεδρο της Τουρκίας, κ. Ερντογάν.

Τα σχόλια είναι κλειστά.