Ειδησεογραφικό site

Δύο ελληνικά ξενοδοχεία στα καλύτερα του κόσμου!

54

Ρομαντισμός από τη μία και στιλ από την άλλη! Δύο ελληνικά ξενοδοχεία, το ένα στην Σαντορίνη και το άλλο στο κέντρο της Αθήνας, κατατάσσονται -μεταξύ άλλων- στα καλύτερα του κόσμου για το 2014.

Και μπορεί το «Andronis Boutique», που βρίσκεται στο πανέμορφο, κυκλαδίτικο νησί, και το «New Hotel», που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία Συντάγματος και πολύ κοντά στην Πλάκα και την Ακρόπολη, να μην κατάφεραν να έρθουν πρώτα στο διαγωνισμό του ταξιδιωτικού ιστότοπου Jetsetter, παρόλα αυτά αρκεί και μόνο το γεγονός ότι κοντραρίστηκαν με ξενοδοχεία σωστούς… παράδεισους!

Το Jetsetter κυκλοφόρησε τη λίστα με «Καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο» για το 2014. Χωρίζοντάς τα σε 15 κατηγορίες, από αυτή για τον καλύτερο σχεδιασμό και στιλ, μέχρι την κατηγορία για το καλύτερο φαγητό ή την πιο χλιδάτη περιποίηση, η λίστα του Jetsetter περιλαμβάνει έναν νικητή και δύο φιναλίστ για κάθε κατηγορία.

Το «Andronis Boutique Ηotel» και το «New Hotel» μπορεί να μην είναι στην κορυφή, κέρδισαν όμως με την αξία τους μία θέση στους φιναλίστ, το πρώτο στην κατηγορία «ρομαντισμού» και το δεύτερο στην κατηγορία «στιλ».

Τα σχόλια είναι κλειστά.