Ειδησεογραφικό site

Διαφώνησαν για τη στάση στο σεξ και κατέληξαν στο δικαστήριο! (ΦΩΤΟ)

140

Η 45χρονη Wendy Luper, από την Φλόριντα των ΗΠΑ, συνόδευσε τον πρώην σύζυγό της, Michael Vaccaro, σε αποθήκη για να πάρει τα πράγματά του. Το πρώην ζευγάρι πήγε στην αποθήκη το περασμένο Σάββατο με το αυτοκίνητο της 45χρονης, αλλά, πριν βγουν έξω, η γυναίκα άρχισε να βγάζει τα ρούχα της και ζήτησε από τον πρώην σύζυγό της να κάνουν σεξ.

Εκείνος δέχθηκε με ευχαρίστηση, αλλά, της ζήτησε να γυρίσει με πλάτη σε εκείνον για να κάνουν σεξ, μια στάση που εκείνη δεν προτιμούσε και άρχισε ο καβγάς… Ο άνδρας βγήκε από το αυτοκίνητο, αλλά λίγο αργότερα επέστρεψε και η πρώην σύζυγός του εξαγριωμένη του πέταξε ένα αντικείμενο στο κεφάλι και τον τραυμάτισε στο μέτωπο. Η ίδια, όταν εκείνος θέλησε να απομακρυνθεί προσπάθησε να πατήσει το δεξί του πόδι με το αυτοκίνητό της. Η αστυνομία κατέφθασε στο σημείο και η 45χρονη αρνήθηκε τα πάντα και ισχυρίστηκε ότι ο πρώην σύζυγός της ήταν εκείνος που της ζήτησε να κάνουν σεξ.

Η γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία της άσκησης ενδοοικογενειακής βίας σε διαμάχη με αιτία το σεξ. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο επί δώδεκα χρόνια και χώρισε ενώ προσπάθησε να επανασυνδεθεί πριν έξι μήνες. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Wendy Luper χρησιμοποιεί βία εις βάρος του πρώην συζύγου της. Τον περασμένο Αύγουστο η 45χρονη τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, τον λαιμό και το χέρι, επειδή εκείνος αρνήθηκε να βάλει πλυντήριο.

Η Luper κατέβαλε χρηματική εγγύηση ύψους 750 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερη ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 17 Δεκεμβρίου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.