Ειδησεογραφικό site

Διάσημες Ελληνίδες που θα γίνουν μανούλες το 2015

211

Ποιες είναι όμως οι εγκυμονούσες celebrities που θα γίνουν μανούλες το νέο έτος;

Δεν θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία μέσα στο 2015 θα φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, τον καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Και μπορεί η ίδια να μην έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής την εγκυμοσύνη, ωστόσο η φουσκωμένη κοιλίτσα της έχει αρχίσει να διακρίνεται στις φωτογραφίες που τραβούν οι paparazzi αλλά και καθημερινά στα πλάνα της εκπομπής. Αυτή την εγκυμοσύνη την ήθελε πολύ Ελένη Μενεγάκη, καθώς το μωράκι θα επισφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο τη σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο, ο οποίος πλέον -όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η ίδια- είναι «οικογένειά της». Η Ελένη Μενεγάκη σύμφωνα με πληροφορίες περιμένει αγόρι και διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

800_c6390758-0cdc-4785-a5d1-508f3f9562f0 (1)

Γούρικη φαίνεται πως είναι η «Ελένη» αφού άλλη μια συνεργάτιδα της εκπομπής θα γίνει μανούλα το 2015. Πρόκειται για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τη δημοσιογράφο από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα και τόσο η ίδια, όσο ο σύζυγός της Νικόλας Φαράκλας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου βρίσκεται στον 8ο μήνα.

Για πρώτη φορά μανούλα θα γίνει και η Υβόννη Μπόσνιακ. Το μοντέλο και ο σύντροφός της Αντώνης Ρέμος, είναι ξετρελαμένοι με την ιδέα ότι το 2015 θα κρατούν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους, που είναι κοριτσάκι. Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι 8 μηνών έγκυος

Γονείς θα γίνουν ξανά και η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα μέσα στο 2015! Αυτό είναι το δεύτερο μωράκι που περιμένει η παρουσιάστρια, η οποία βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.

Δεύτερο μωρό περιμένει και η Γκαλένα Βελίκοβα, η χορογράφος και μέλος της κριτικής επιτροπής του “Dancing with the stars”. Η Γκαλένα Βελίκοβα περιμένει ξανά κορίτσι, ωστόσο έχει ένα άγχος για το πώς θα αντιδράσει η μεγαλύτερη κόρη της Κέισι όταν δει την αδελφούλα της γυρνώντας από το μαιευτήριο. Η Γκαλένα Βελίκοβα είναι 6 μηνών έγκυος.

Σε λιγότερο από έναν μήνα, στις αρχές του 2015, η Θεοφανία Παπαθωμά θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της. Η ηθοποιός περιμένει κορίτσι και είναι το ίδιο ενθουσιασμένη για το ευτυχές γεγονός με τον σύντροφό και πατέρα του παιδιού της, Γρηγόρη Πετράκο. Η γοητευτική Θεοφανία Παπαθωμά, στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι, τον Αχιλλέα.

Και η πρώην Playmate Ευγενία Γκιζέλη διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής περιμένοντας τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Δημήτρη Κορρέ. Αυτό είναι το πρώτο παιδί για την Ευγενία Γκιζέλη και το τρίτο για τον Δημήτρη Κορρέ, καθώς έχει άλλα δύο από τον πρώτο του γάμο.

Μανούλα θα γίνει και η Εύα Μουρτζάκη, η σύντροφος του Γιώργου Χειμωνέτου. Ο ευτυχισμένος πατέρας δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα γίνει μπαμπάς και δεν σταματά να βρίσκεται δίπλα στη μέλλουσα μανούλα και να είναι ιδιαίτερα προστατευτικός μαζί της. Η Εύα Μουρτζάκη βρίσκεται στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Τα σχόλια είναι κλειστά.