Ειδησεογραφικό site

Δείπνο Μώραλη – Γεννηματά στον Πειραιά

150

Με την αναπληρώτρια υπουργό Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά έφαγε χθες το βράδυ σε γνωστό εστιατόριο στον Προφήτη Ηλία ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά συνοδευόταν από την σύζυγό του Βάλια και η Φώφη Γεννηματά από τον σύζυγό της Ανδρέα Τσούνη.

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με την Φώφη Γεννηματά να εύχεται καλή επιτυχία στον Γιάννη Μώραλη στη μάχη της κάλπης στις 18 Μαίου, εκφράζοντας τη στήριξή της υποψήφιο Δήμαρχο και στον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ».

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης, αλλά και ιστορικά στελέχη από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά μεταξύ των οποίων, ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, οι πρώην Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Διαμαντίδης, Δημήτρης Λιντζέρης, Γρηγόρης Νιώτης, η πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Νίτσα Βλασσοπούλου, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» Δημήτρης Παρασκευόπουλος και άλλα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο μεγάλο λιμάνι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.