Ειδησεογραφικό site

Δείτε πως έκανε την καινούργια του Ferrari με το που έφυγε από την αντιπροσωπεία

71

Την τύχη του θα καταριέται ένας οδηγός από την Ουγγαρία που τράκαρε το ολοκαίνουργιο αμάξι του στους δρόμους της Βουδαπέστης, λίγα μόλις λεπτά αφού το είχε παραλάβει γυαλιστερό-γυαλιστερό από την αντιπροσωπεία.

Αυτό που κάνει το συμβάν ακόμα πιο… τραγικό είναι το γεγονός ότι το αμάξι που τράκαρε είναι από τα πιο ακριβά οχήματα στον κόσμο. Πρόκειται για τη LaFerrari, ένα μοντέλο υψηλών επιδόσεων με εμπορική τιμή που αγγίζει τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο κυκλοφορεί από την ιταλική αυτοβιομηχανία σε μόλις 499 αντίτυπα.

Σύμφωνα με την Mail Online, το δυστύχημα συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου και μάλιστα καταγράφηκε σε βίντεο από έναν οδηγό που βρισκόταν πίσω ακριβώς από το πανάκριβο αμάξι.

Όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά μέχρι τη στιγμή που ο οδηγός της LaFerrari γκάζωσε παραπάνω απ’ ό,τι έπρεπε, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αμαξιού και να το ρίξει στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην άκρη του δρόμου. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε από τη σύγκρουση, όμως το κόστος για τον άτυχο οδηγό σίγουρα θα είναι μεγάλο, αφού εκτός από το δικό του αμάξι κατάφερε να… σμπαραλιάσει και μερικά ακόμη.

Βίντεο: Δείτε πώς κατάντησε την καινούργια του Ferrari με το που έφυγε από την αντιπροσωπεία

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, ο οδηγός είχε μόλις παραλάβει το καινούργιο του αμάξι από αντιπροσωπεία της Ferrari και είχε προλάβει να το χαρεί για ελάχιστα λεπτά μέχρι το…απότομο τέλος της βόλτας του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.