Ειδησεογραφικό site

Γιάννης Μώραλης: «Οι Πειραιώτες ψήφισαν προοπτική» (Βίντεο)

62

Αισιόδοξος δήλωσε για τον δεύτερο γύρο των εκλογών ο Γιάννης Μώραλης , που αναδείχτηκε στον μεγάλο νικητή του πρώτου γύρου. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά δήλωσε αναλυτικά:

«Σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα ταράζοντας τα νερά στο μεγάλο λιμάνι του Πειραιά. Ο Πειραιάς γυρίζει την πλάτη του στο χθες. Επτά στους δέκα δημότες αποδοκίμασαν τον απερχόμενο Δήμαρχο και το δήθεν έργο που επιχείρησε να προβάλλει τις τελευταίες σαράντα ημέρες.

Σήμερα οι Πειραιώτες και οι Πειραιώτισσες ψήφισαν προοπτική, ψήφισαν ανάπτυξη, ψήφισαν ενδιαφέρον για τον δημότη, ψήφισαν θέσεις εργασίας και σε αυτούς αφιερώνουμε το σημερινό αποτέλεσμα. Στον «ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ» δεν χωράνε αποκλεισμοί.

Στον «ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ» υπάρχει συστράτευση πολιτών, συμπαράσταση και αλληλεγγύη για τους πολίτες. Θέλω σήμερα να απευθύνω ένα μήνυμα στους πολίτες που δεν μας ψήφισαν την πρώτη Κυριακή. Να τους καλέσω να έρθουν μαζί μας ώστε με σεβασμό και αξιοπρέπεια να δώσουμε ακόμα έναν αγώνα μιας εβδομάδας. Να δημιουργήσουμε τον «ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ».

Θέλω να συγχαρώ όλους τους πολίτες, όποιον και αν ψήφισαν γιατί συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή της Δημοκρατίας, στις σημερινές εκλογές. Ο κ. Δρίτσας επικοινώνησε μαζί μου, μου έδωσε συγχαρητήρια, του έδωσα συγχαρητήρια για το εκλογικό αποτέλεσμα και μιλήσαμε ελάχιστα λεπτά για την πόλη».

Τα σχόλια είναι κλειστά.