Ειδησεογραφικό site

Γεωργιάδης για Τζιτζικώστα: Αφού φοβάται το debate ας κάνουμε οι τρεις μας

37

Για δειλία κατηγόρησε ουσιαστικά ο Αδωνις Γεωργιάδης τον Απόστολο Τζιτζικώστα, καλώντας τον να μετάσχει σε debate των τριών υποψηφίων, χωρίς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

«Δεν βλέπω πολλούς γενναίους», ανέφερε χαρακτηριστικά για το θέμα ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο MEGA, ενώ δικαιολόγησε εν μέρει τον κ. Μεϊμαράκη για την άρνησή του στο debate, παρότι διαφωνεί μαζί του όπως τόνισε, καθώς σημείωσε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ ανήκει σε άλλη πολιτική γενιά.

«Είναι μιας άλλης γενιάς που είχε συνηθίσει να μην συνομιλούμε πολύ στη ΝΔ και τον σοκάρει η ιδέα να συνομιλήσουμε και μάλιστα on camera, έχει μια λογική να το λέει», είπε ο κ. Γεωργιάδης για τον κ. Μεϊμαράκη, αλλά αναφερόμενος στον κ. Τζιτζικώστα τόνισε ότι εκείνος είναι «είναι της δικής μας γενιάς, των social media, του twitter», ενώ πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να φοβάται το debate ενώ έχει κεντρικό σύνθημα στην καμπάνια του το «Τολμάμε».

Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε τον κ. Τζιτζικώστα σε debate με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την επόμενη εβδομάδα. «Εάν φανεί ότι έχει πραγματικά αρχηγικές ικανότητες και μπορεί να κάνει τη διαφορά μόνο κερδισμένος θα βγει. Εάν κάνει πολιτική διαχείριση δεύτερης θέσης βλέποντας τις δημοσκοπήσεις και εάν αυτή είναι η λογική του δεν του αξίζει να είναι αρχηγός γιατί ο αρχηγός πρέπει να είναι γενναίος», τόνισε, ενώ προέβλεψε ότι αν συμφωνηθεί debate των τριών στο τέλος θα αναγκαστεί να μετάσχει και ο κ. Μεϊμαράκης, αφού διαφορετικά θα χάσει τις εκλογές.

Στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε σφοδρή αντιπαράθεση με τον Νίκο Τόσκα. Σε τηλεφωνική παρέμβασή του, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη τον ρώτησε με νόημα «Γιατί δεν επιτέθηκαν σε εσάς και στον κ. Βορίδη οι Χρυσαυγίτες», αναφερόμενος στον ξυλοδαρμό του Γιώργου Κουμουτσάκου. Η αντίδραση του κ. Γεωργιάδη ήταν πολύ έντονη και μεταξύ άλλων απάντησε στον κ. Τόσκα ότι ο ίδιος στο παρελθόν έχει δεχθεί επίθεση από Χρυσαυγίτες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.