Ειδησεογραφικό site

Γεννηματά: Ο κ. Φίλης έχει πολύ δουλειά να κάνει στο υπουργείο αντί να επιδίδεται σε αφελείς δηλώσεις

65

Σε καταδίκη των ακροδεξιών τραμπούκων, για την εγκληματική επίθεση στον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο, αλλά και των δηλώσεων του κ. Νίκου Φίλη, προχώρησε η  κυρία Φώφη Γεννηματά, από το βήμα της Ολομέλειας.

«Ο κ. Φίλης έχει πολύ δουλειά να κάνει στο υπουργείο αντί να επιδίδεται σε αφελείς δηλώσεις» είπε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για να συνεχίσει «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση από ελάχιστους ακροδεξιούς που καμία σχέση δεν έχουν με τον ποντιακό ελληνισμό. Ο κ. Φίλης να αναρωτηθεί ποιος εκτρέφει τον τραμπουκισμό.  Ο κ. Φίλης είναι υπουργός της κυβέρνησης και δεσμεύεται από τις αποφάσεις της πολιτείας ώστε να μην βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα. Με αμηχανία όμως τον παρακολουθεί ο πρωθυπουργός την ώρα που τουρκικά πρωτοσέλιδα πανηγυρίζουν».

Πέραν αυτών,  η κυρία Γεννηματά κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει σχέδιο αντιμετώπισης των κόκκινων δανείων. «Στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν πρέπει να γίνει ούτε ένα βήμα πίσω από τις ρυθμίσεις που πέτυχε το ΠΑΟΚ για την προστασία πρώτης κατοικίας» ενώ πρόσθεσε ότι «και οι εταίροι οφείλουν να κατανοήσουν και να μην επιμένουν σε τέτοιες προτάσεις. Έθεσα το θέμα στις συναντήσεις μου με τους κ.κ. Σούλτς και Μοσχοβισί».

Τέλος, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε τις 10 προτάσεις που έχει ήδη καταθέσει το κόμμα της για το προσφυγικό μεταξύ των οποίων η έκτακτη χρηματοδότηση της χώρας και η υιοθέτηση πολιτικών στήριξης των τοπικών κοινωνιών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.