Ειδησεογραφικό site

Βούλτεψη: Δε θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια-Δεν κυβερνούν οι συντεχνίες-Επίθεση στον Τσίπρα

32

Έτοιμη ακόμα και για την πολιτική επιστράτευση των απεργών εργαζομένων της ΔΕΗ, φαίνεται πως είναι η κυβέρνηση.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, είπε πως η κυβέρνηση δε θα μείνει «με σταυρωμένα χέρια» αλλά θα προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον.

«Την Ελλάδα δεν την κυβερνούν συντεχνίες, την κυβερνά η κυβέρνηση», είπε η κ. Βούλτεψη κατηγορώντας τους συνδικαλιστές πως έχουν «μπερδέψει» το ρόλο τους, ο οποίος «τελειώνει» όπως είπε, στη διασφάλιση των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων που εκπροσωπούν.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, κάλεσε μάλιστα τη ΓΕΝΟΠ να φερθεί όπως αρμόζει σε ένα σύγχρονο συνδικαλιστικό κίνημα και να πάψουν να είναι «υποχείρια» του ΣΥΡΙΖΑ πάνω στα οποία ασκεί την «εξουσιομανία» της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Η κ. Βούλτεψη, απέδωσε μάλιστα τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ ως μέσο προκειμένου να καλύψει εσωκομματικά προβλήματα.

Δεν υπάρχει θέμα ΔΕΗ, υπάρχει θέμα ΣΥΡΙΖΑ

Στην πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώσει 120 βουλευτικές ψήφους για να προκαλέσει δημοψήφισμα για τη «μικρή ΔΕΗ», η κυβέρνηση απαντά: «Προειδοποιούμε ότι οποιοδήποτε σαμποτάζ σε βάρος της ελληνικής οικονομίας, των Ελλήνων πολιτών και της ίδιας της επιχείρησης θα χρεωθεί προσωπικά στον κ. Τσίπρα».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ το μεσημέρι της Πέμπτης, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη εμφανίστηκε να ρίχνει τους τόνους απέναντι στη ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ (αν και επανέλαβε ότι εξετάζεται το μέτρο της επιστράτευσης) και εξαπέλυσε τα βέλη της κατά του Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν υπάρχει θέμα ΔΕΗ, υπάρχει θέμα ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έχει καταστήσει προσωπικά υπεύθυνο τον κ. Τσίπρα για οποιαδήποτε δολιοφθορά εις βάρος της ελληνικής οικονομίας.

Η Σοφία Βούλτεψη εξέφρασε την άποψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας κλιμακώνει τη στάση του στο θέμα της ΔΕΗ για εσωκομματικούς λόγους, δηλαδή προκειμένου να δημιουργήσει ενιαίο μέτωπο για ένα ζήτημα μέσα στο κατακερματισμένο κόμμα του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.