Ειδησεογραφικό site

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει: Έχουμε κι εμείς ανθρώπους στην Τρόικα!

68

Το ολίσθημα του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βασίλη Χατζηλάμπρου, έγινε «σημαία» από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, που καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ για διπλό παιχνίδι και «υπόγειες» επαφές με την τρόικα.

Την περασμένη Πέμπτη, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Φάροι, Στρατολογία και άλλες διατάξεις» και για το άρθρο που αφορά στην εθελούσια έξοδο των εργαζομένων της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας, ο κ. Χατζηλάμπρου είπε: «Φροντίσαμε και έχουμε μάθει το λεγόμενο σχέδιο, αλλά δεδομένου ότι… έχουμε και εμείς ανθρώπους στην τρόικα. Το σχέδιο αυτό λοιπόν έχει μόνο αριθμητικά δεδομένα να βγουν «τόσοι έξω», γι’ αυτό και είπα ότι δεν είναι σχέδιο».

Η παρούσα αναπληρωτής υπουργός Φώφη Γεννηματά αντιλήφθηκε άμεσα την «γκάφα» του βουλευτή και έσπευσε να δηλώσει: «Θα ήθελα μόνο να πω ότι είναι πολύ σημαντικό ότι έχει ήδη καταγραφεί στα πρακτικά της επιτροπής, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανθρώπους μέσα στην τρόικα και ίσως γι’ αυτό δεν χρειάστηκε να έρθει στο γραφείο μου, για να ενημερωθεί από τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας».

Επιπροσθέτως, με ανακοίνωσή της η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει την αξιωματική αντιπολίτευση για «υπόγειες επαφές με την τρόικα», ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Κωνσταντίνος Τριαντάφυλλος, σημείωσε: «Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορεί να έχει διπλή κρυφή ατζέντα. Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα: τι συζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με την Τρόικα και γιατί δεν δημοσιοποιεί αυτήν τη συζήτηση στην ελληνική κοινωνία; Οφείλει τώρα να δώσει εξηγήσεις στους Έλληνες πολίτες. Οι μάσκες έπεσαν».

Τα σχόλια είναι κλειστά.