Ειδησεογραφικό site

Βουλγαράκης στο f/b: «Όσοι είμαστε πραγματικά ΝΔ, θα ξανανταμώσουμε!»

148

«Είμαι βέβαιος ότι όλοι εμείς πού είμαστε πραγματικά ΝΔ, θα συναντηθούμε ξανά όταν έρθει η ώρα και απ ότι βλέπω πολύ σύντομα… ελπίζω μόνο, να μην είναι πάρα πολύ αργά», με αυτή την πρόταση κλείνει την ανάρτηση που έχει κάνει στην προσωπική σελίδα στο facebook ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βουλγαράκης. Ο κ. Βουλγαράκης, ο οποίος, όπως αποκάλυψαν τα parapolitika.gr δεν έλαβε πρόσκληση για την σημερινή επετειακή εκδήλωση, με αφορμή τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, υπενθυμίζει τους αγώνες που έδωσε για την παράταξη και για το κόμμα, αλλά ακόμη και τις τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον του εξαιτίας της ιδεολογίας που πίστευε και πιστεύει.

Ο κ. Βουλγαράκης αφήνει σαφείς αιχμές κατά της σημερινής ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι έχει χαθεί η ταυτότητα του κόμματος και πως δεν αναγνωρίζει καμία από τις αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην παράταξη, ενώ εκφράζει την ευχή να μην οδηγηθεί το κόμμα του σε ένα τέλος που δεν ταιριάζει στην ιστορία του.

Αφήνει ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ενεργό πολιτική, μιλώντας για αντάμωμα των πραγματικών νεοδημοκρατών και μάλιστα σύντομα.

Το κείμενο του κ. Βουλγαράκη έχει ως εξής:
Υπήρξα στη ΝΔ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Έζησα όλες τις καλές και δύσκολες ώρες της, από παιδί. Πέρασα από όλες τις θέσεις αγώνα, αυτής της σπουδαίας παράταξης. Από απλό μέλος ως Προέδρος της ΟΝΝΕΔ ,γραμματέας της ΔΑΠ, μέλος της Κεντρικής της Επιτροπής και του πολιτικού της συμβουλίου. Εικοσιένα χρόνια συνεχώς Βουλευτής της και πολλές φορές Υπουργός. Σύνδεσα τη παρουσία μου με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τη Cosco και τόσα αλλα… Υπήρξα δύο φορές θύμα τρομοκρατικής ενέργειας για την ιδεολογία μου…

Διασύρθηκα και κατασυκοφαντήθηκα για την παράταξη-ακόμα και από δικά μας στελέχη και λειτούργησα σαν εξιλαστήριο θύμα που δικαιώθηκε από κάθε άποψη και διακομματικά πολύ μετά… Σήμερα, η παράταξη συμπληρώνει 40 χρόνια παρουσίας στο πολιτικό βίο της χώρας.

Ανεξάρτητα απ ότι δεν αναγνωρίζω σήμερα στη ΝΔ , τις αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Ευάγγελου Αβέρωφ,του Κώστα Μητσοτάκη … Ανεξάρτητα απ ότι δεν υπάρχουν στον ηγετικό της πυρήνα πρόσωπα που αγωνίστηκαν γι αυτήν διαχρονικά… Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι αυτό το κόμμα αρέσκεται στο να κατατρώει τις σάρκες του…

Πραγματικά δεν θα ήθελα αυτή η παράταξη να κλείσει τον κύκλο της αναντίστοιχα με την προσφορά της στο λαό και τον τόπο. Άλλωστε το να είναι κάποιος Νεοδημοκράτης, είναι θέμα συνείδησης και μόνο.
Είμαι βέβαιος ότι όλοι εμείς πού είμαστε πραγματικά ΝΔ, θα συναντηθούμε ξανά όταν έρθει η ώρα και απ ότι βλέπω πολύ σύντομα… ελπίζω μόνο, να μην είναι πάρα πολύ αργά.
Ζήτω η ΝΔ !

Πηγή: parapolitika.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.