Ειδησεογραφικό site

ΒΙΝΤΕΟ – Σοκ από το μακελειό στο Παρίσι: Η επίθεση του τρομοκράτη σε εστιατόριο

31

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τις κάμερες ασφαλείας εστιατορίου στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της επίθεσης των τρομοκρατών στο Παρίσι εξασφάλισε η Daily Mail.

Οι εικόνες δεν προέρχονται από τις κάμερες ασφαλείας κάποιου από τα εστιατόρια στα οποία σκοτώθηκαν αθώοι άνθρωποι, ωστόσο αποτυπώνει τον τρόμο στη γαλλική πρωτεύουσα την περασμένη Παρασκευή.

Το βίντεο ξεκινά με τους θαμώνες και τους υπαλλήλους του εστιατορίου να απολαμβάνουν αμέριμνοι το βράδυ της Παρασκευής. Ξαφνικά αρχίζει να «βρέχει» σφαίρες. Έντρομοι όλοι προσπαθούν να βρουν κάλυψη όπου και όπως μπορούν. Στο πάνω αριστερό τμήμα της εικόνας εμφανίζεται ένας άνδρας, φορώντας ένα μπλε πουλόβερ, να κρατάει στα χέρια του ένα καλάσνικοφ και να συνεχίζει να πυροβολεί αδιακρίτως.

Οι θαμώνες και οι υπάλληλοι του εστιατορίου προσπαθούν να κρυφτούν. Άλλοι πίσω από τραπέζια και καρέκλες, άλλοι στο υπόγειο και άλλοι στον πρώτο όροφο του μαγαζιού.

Τα επόμενα καρέ είναι συγκλονιστικά: Ο τρομοκράτης πλησιάζει τη βιτρίνα του καταστήματος και εντοπίζει μια γυναίκα στο πεζοδρόμιο. Χωρίς να διστάσει σηκώνει το καλάσνικοφ και ετοιμαζεται να της δώσει τη χαριστική βολή στο κεφάλι. Άγνωστο γιατί το όπλο φαίνεται να μπλοκάρει και έτσι η γυναίκα γλιτώνει την εν ψυχρώ εκτέλεση καθώς ο τζιχαντιστής φεύγει για να συνεχίσει την φονική του αποστολή αλλού.

Συνολικά εκτιμάται ότι στο συγκεκριμένο εστιατόριο έπεσαν περισσότερες από 30 σφαίρες με τη βρετανική εφημερίδα να υποστηρίζει ότι ο εν ψυχρώ εκτελεστής που εικονίζεται στα βίντεο είναι ο καταζητούμενος Σαλάχ Αμπντεσλάμ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.